Tgrt Haber
08 Eylül 2022 10:04 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 10:11

Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan Gürcistan’ı eleyen Karadağ’a baklava

2022 Avrupa Basketbol Şampiyona’sında yaşanan skandallar sonrasında A Milli Takımımızdan manidar bir kutlama geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu, ev sahibi Gürcistan’ı eleyen Karadağ’a bir tepsi baklava gönderdi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan Gürcistan’ı eleyen Karadağ’a baklava
baklava,Türkiye Basketbol Federasyonu,gürcistan

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın yer aldığı A Grubu’nda maçlar tamamlandı. Gürcistan’ın başkenti Tiflis’teki Tiflis Arena’da oynanan 5. Ve son maçların ardından ilk dört sırada yer alan İspanya, Türkiye, Karadağ ve Belçika son 16 turuna yükseldi. Bulgaristan ile grup maçlarına ev sahipliği yapan Gürcistan ise elendi.

ORGANİZASYONU BECEREMEDİLER

Grup aşamasındaki maçlarda organizasyon beceriksizliği gösteren Gürcistan’a Türkiye’den tepkiler yükseldi. Gürcistan ile Türkiye arasındaki oynanan mücadele sonrasında Milli Takım’a yumruk atan Gürcistan polisine gerek oyuncular gerek ise teknik kadro sert açıklamalarla kınadı. FIBA’ya çağrıda bulunan A Milli Takım’ın seslenişi cevapsız kaldı.

Soyunma odasında yaşanan skandallar sonrasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gürcistanlı mevkidaşı ile görüştü.

TÜRKİYE’DEN KARADAĞ’A ‘BAKLAVALI’ KUTLAMA

Turnuvaya damga vuran olaylar sonrasında Karadağ’a yenilen Gürcistanelendi. Bu galibiyet sonrasında Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), ev sahibi ekibi eleyen Karadağ'ın soyunma odasına bir tepsi baklava yolladı.

https://twitter.com/kscg_me/status/1567610243152068610

Karadağ Basketbol Federasyonu'nun resmi Twitter hesabından paylaşılan mesajda, "Baklava için teşekkürler, Berlin'de görüşürüz" denildi. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...