Tgrt Haber
19 Eylül 2022 14:15 - Güncelleme : 19 Eylül 2022 14:21

Trabzonspor taraftarı Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut’un üzerine yürüdü! Uçakta korku dolu anlar

Süper Lig’in 7.haftasında oynanan Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki maçta çıkan tartışmalar saha dışına taştı. Trabzon-İstanbul seferini yapan ve Gaziantep FK kafilesinin de yer aldığı uçakta Trabzonspor taraftarı Erol Bulut’a tepki göstererek üstüne yürümeye kalktı. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
trabzonspor,erol bulut,gaziantep

Dün oynanan Trabzonspor-Gaziantep FK arasındaki mücadelede konuk ekip 2-0 öne geçmesine rağmen ev sahibi bordo-mavili takıma 3-2 yenildi. Maç içerisinde yaşanan gerginlik maalesef saha dışına taştı. Maçın hakemi Mete Kalkavan’a Gaziantep temsilcisi tepki gösterirken ara nedeniyle takımların futbolcularına izin vermesi nedeniyle İstanbul'a giden Gaziantep FK kafilesi, bordo-mavili taraftarlar ile aynı uçakla İstanbul'a gitmek için uçağa bindi.

TRABZONSPOR TARAFTARI EROL BULUT’A SÖZLÜ SATAŞMADA BULUNDU

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve bordo-mavili taraftarların da bulunduğu uçak saat 20.35'de İstanbul'a hareket edecekti. Ancak bazı taraftarlar Gaziantep FK oyuncuları ve teknik direktör Erol Bulut’a ‘Yatsana Erol Bulut, yatsana’ diyerek sözlü sataşmada bulundu.

YOLCU ÇIKIŞ KAPISI BUTONUNA BASTI

Bunun üzerine tartışma çıkarken olay kısa sürede büyüdü ve kavgaya dönüştü. Erol Bulut’a yönelik sözlü küfür sonrası yolcular büyük panik yaşadı. Bir yolcu acil çıkış kapısı butonuna basması üzerine pilot kabininden çıkarak butona basan yolcuyu uçaktan indirmek isteyince tartışma daha da büyüdü. Uçağa polis ekipleri çağırıldı. Yaşananlardan dolayı tedirgin olan bir kadın yolcu ise küçük çocuğunun korkması üzerine tartışmayı çıkaranlara yüksek sesle bağırdı.

1 SAAT RÖTAR YAPTI

Ahmet Ağaoğlu ve Yusuf Yazıcı, yolcuları sakinleştirmek için büyük bir çaba harçadı. Yaşanan tartışmaların ardından uçak 1 saat rötarlı olarak İstanbul'a hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...