Tgrt Haber
12 Eylül 2014 14:49

Trabzonspor'da dev maç öncesi kötü haber!

Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe ile oynayacakları maç için basın toplantısı düzenlerken, Cardozo ve Bosingwa'nın muhtemelen kadroda olmayacağını söyledi.

Trabzonspor'da dev maç öncesi kötü haber!
trabzonspor,fenerbahçe maçı,sakatlık,

Halilhodzic'in basın toplantısından satırbaşları şöyle:"Fenerbahçe bizden daha iyi durumda ancak kazanmak için her şeyi yapacağız.""Transferin son gününde kadromuza kattığımız oyuncularla daha selamlaşamadım bile.""Burada hiç hayal bile edemeyeceğim şeylerle karşılaştım. Takıma 3 ay süre vermek lazım."
"Medya, başkan, taraftar başarı için beklenti halinde. Bende bir antrenör olarak Fenerbahçe'yi yenmek için her şeyi yapacağım."
"Hiçbir maç öncesi oyuncularımı mağlubiyet için hazırlamam. Bu dünyanın en iyi takımı bile olsa.""Bütün taraftarlarımıza seslenmek istiyorum; sadece bizi desteklesinler. Provokasyona gelmesinler, tekrar ceza almayalım. "Fenerbahçe kelimesi ağzımdan çıktığında herkes bir şeyler bekliyor."
"Cardozo ve Bosingwa muhtemelen maç kadrosunda olmayacaklar.""Oyuncularıma Fenerbahçe'nin F'sinden söz ettiğim anda hepsinin gözleri açılıyor. Herkes tetikte."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...