Tgrt Haber
06 Nisan 2017 22:15

Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor, Sivasspor'u eledi ve yarı finale çıktı

Ziraat Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor 0-0'ın rövanşında Sivasspor'u 3-2 yenerek yarı finale çıktı ve Kasımpaşa'nın rakibi oldu.

Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor, Sivasspor'u eledi ve yarı finale çıktı
atiker konyaspor,sivasspor,kasımpaşa,türkiye kupası,

Ziraat Türkiye Kupası'nda son çeyrek final maçında Spor Toto Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor ile TFF 1. Lig takımı Sivasspor karşılaştı. Atiker Konyaspor, zorlanmasına rağmen Sivasspor'u 3-2 yendi ve yarı finale çıkan son takım oldu.

FOFANA KENDİNİ AŞTI

0-0 biten ilk maçın rövanşında 3-2'lik galibiyetle adını yarı finale yazdıran Atiker Konyaspor'un gollerini 35. dakikada Dimitar Rangelov, 43 ve 79. dakikalarda Moryke Fofana kaydetti.
İki kez eşitlik sayısını yakalamasına rağmen sahadan 3-2 mağlup ayrılan ve kupaya veda eden Sivasspor'un golleri 36. dakikada Ergin Keleş ve 57. dakikada Emre Kılınç attı.

RAKİP KASIMPAŞA

Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Kasımpaşa ile karşılaşmış oldu. Diğer yarı final mücadelesinde Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir eşleşmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...