Tgrt Haber
26 Aralık 2013 16:29

Valencia'nın yeni teknik direktörü belli oldu

Ligde önceki sezonlara oranla başarısız bir sezon geçiren Valencia'da teknik direktörlük görevine Juan Antonio Pizzi getirildi.

Valencia'nın yeni teknik direktörü belli oldu
La Liga ekiplerinden Valencia,Arjantinli teknik adam Juan Antonio Pizzi,

La Liga ekiplerinden Valencia, Arjantinli teknik adam Juan Antonio Pizzi ile 1,5 yıllığına anlaştı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Valencia'nın Mriroslav Djukic'ten boşalan koltuğa 45 yaşındaki Pizzi'yi getirdiği ve Arjantinli çalıştırıcı ile 18 aylık bir sözleşmeye imza attığı belirtildi. İspanya'da uzun yıllar futbol oynamasının ardından teknik direktörlük kariyerine 8 yıldır Güney Amerika liglerindeki kulüpleri çalıştırarak devam eden Pizzi, ligde küme düşme hattının 5 puan önünde 20 puanla 11. sırada yer alan Valencia'yı üst sıralara taşımaya çalışacak. Valencia, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile üst tura çıkma mücadelesi de verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...