Tgrt Haber

Yarım asırlık kulüp amatörün eşiğinde

08 Şubat 2017 14:15
Yarım asırlık kulüp amatörün eşiğinde
orduspor,

2011-2012 sezonunda 26 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'de yer alan ve o sezondan itibaren 5 yıllık süreçte 3. Lig'e kadar düşen Orduspor, amatöre düşmeme mücadelesi veriyor.

2011-2012 sezonunda 26 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig'de yer alan ve o sezondan itibaren 5 yıllık süreçte Avrupa kupalarına katılmayı hedeflerken 3. Lig'e kadar düşen Orduspor, kadrosundaki genç oyuncularla amatöre düşmeme mücadelesi veriyor. Geçen sezon Spor Toto 2. Lig'de bitime 4 hafta kala 3. Lig'e düşen Karadeniz temsilcisi, bu sezon da umduğunu bulamadı.

3. Lig 3. Grup'ta aldığı eksi 9 puan cezasıyla 14 puanda kalan mor beyazlı ekip, düşme potasında yer alarak 17. sırada bulunuyor.Teknik direktör Yalçın Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Orduspor takımı en son dakikaya kadar amatöre düşmeme mücadelesini sürdürecektir." dedi.-Genç oyuncularıyla sonuna kadar mücadele edeceklerini vurgulayan Gürsoy, "Bu çocuklarda ve bizlerde o inanç en son haftaya kadar devam edecek. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...