Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
17 Ağustos 2022 - 08:41

Elon Musk'tan Manchester United paylaşımı: Şaka yaptım

Amerikalı milyarder Elon Musk, Premier League devi Manchester United'ı satın alacağını söyledi! Tesla ve SpaceX kurucusunun Twitter'dan yaptığı bu paylaşım haber sitelerinde manşet oldu. Haberleri gören Musk kısa süre sonra "şaka yaptım" paylaşımıyla ters köşe yaptı.
 - Cimbom'a Belçika çileği
17 Ağustos 2022 - 08:19

Cimbom'a Belçika çileği: Eden Hazard harekatı başlıyor!

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Sarı-kırmızılılar yıldız transferine doymuyor... Mertens ve Torreira'nın ardından yıldız bir ismi daha gündemine alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bir çilek daha kadroya katabilir. Son olarak Real Madrid forması giyen Eden Hazard'ı gündemine alan Cimbom'da vatandaşı Mertens transfere el attı.
 - "İmajım zarar gördü"
17 Ağustos 2022 - 08:11

20 maçta 7 galibiyet alan Domenec Torrent, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti

Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray'da yönetimin değişmesiyle birlikte sarı-kırmızılı takımdan 2,15 milyon Euro alarak giden Katalan çalıştırıcı “İmajım zarar gördü” diyerek Cimbom'dan tazminat isteğinde bulundu.
Futbol - Futbol
17 Ağustos 2022 - 08:00

Umut Bozok Trabzonspor'a 'evet' dedi

Transfer haberleri: Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve transfer dönemine de hızlı giren Trabzonspor, çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. Bordo-mavililer geçtiğimiz yıl Süper Lig'de gol krallığı yaşayan Umut Bozok'u kadrosuna katmak isterken, yaptığı son teklif de ortaya çıktı. Milli futbolcu bu teklife 'evet' dedi.
Futbol - Futbol
17 Ağustos 2022 - 07:53

Kopenhag taraftarından Trabzonspor'un yıldızına tepki: Islıkladılar!

Trabzonspor'un Kopenhag ile oynadığı Şampiyonlar Ligi play-off turu maçında Danimarkalı taraftarlar hiç beklenmedik bir isme tepki gösterdi. Bordo-mavililerin yeni transferi Larsen, karşılaşmada topu her ayağına aldığında tribünler tarafından ıslıklandı.
Futbol - Futbol
17 Ağustos 2022 - 07:03

Abdullah Avcı: Oyun olarak turu geçtik

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 2-1 kaybedilen Kopenhag maçı sonrası konuştu. Oyundan memnun olduğunu dile getiren, "Oyun olarak turu geçtik" dedi.
 - Fırtına turu Trabzon'a bıraktı!
16 Ağustos 2022 - 23:50

Fırtına turu Trabzon'a bıraktı! Maç sonucu: Kopenhag 2-1 Trabzonspor

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında temsilcimiz Trabzonspor, Danimarka temsilcisi Kopenhag ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bordo-mavililer 2-0 geriye düştüğü mücadelede Bakasetas'ın golüyle farkı bire indirdi ancak beraberlik golünü bulamadı. Karşılaşma Kopenhag'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Spor - Spor
16 Ağustos 2022 - 23:07

Süper Lig'den 8 kulüp PFDK'ya sevk edildi

Süper lig ekipleri Corendon Alanyaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Atakaş Hatayspor, Yukatel Kayserispor, Kasımpaşa ve Gaziantep FK, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.
Futbol - Futbol
16 Ağustos 2022 - 20:31

Anthony Nwakaeme, Galatasaray yolunda!

Son dakika transfer haberleri: Trabzonspor'dan maddi nedenlerle ayrılan Anthony Nwakaeme'nin üçüncü kez Galatasaray'a önerildiği iddia edildi. Nijeryalı futbolcunun bu kez sarı-kırmızılı formayı giymeye çok yakın olduğu öne sürüldü.
Futbol - Futbol
16 Ağustos 2022 - 20:27

İsmail Köybaşı'nın yeni adresi belli oldu

Son dakika transfer haberleri: Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Trabzonspor ile yollarını ayıran İsmail Köybaşı'nı 2+1 yılık sözleşmeyle transfer etti.
Futbol - Futbol
16 Ağustos 2022 - 20:19

Fenerbahçe ayrılığı duyurdu: Mbwana Samatta kiralandı

Transfer haberleri: Fenerbahçe, Mbwana Ally Samatta'yı Belçika Ligi ekiplerinden Genk'e kiraladı.
 - Futbolda şampiyon Türkiye!
16 Ağustos 2022 - 19:01

Futbolda şampiyon Türkiye!

Son dakika futbol haberleri: Konya’da devam eden 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda futbolda şampiyon Türkiye oldu.
 - Anlaşma sağlandı!
16 Ağustos 2022 - 18:53

Beşiktaş'tan Dele Alli bombası!

Son dakika transfer haberleri: Beşiktaş, Everton’un İngiliz orta daha oyuncusu Dele Alli’yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar, 26 yaşındaki yıldız futbolcuyu kiralık olarak transfer etmek için Everton ile büyük oranda anlaşma sağladı.
Spor - Spor
16 Ağustos 2022 - 18:45

Son dakika! Ghezzal'dan Beşiktaş taraftarını üzen haber: Kulüpten açıklama geldi

Son dakika haberi: Beşiktaş, Rachid Ghezzal'ın tarak kemiği-parmak bileşkesi eklem kapsülünde gerilme ve kısmi yırtık tespit edildiğini açıkladı.
Futbol - Futbol
16 Ağustos 2022 - 18:25

Son dakika! Kasımpaşa'da teknik direktör Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı

Son dakika haberi: Süper Lig'in ilk 2 maçında yediği toplam 10 golle ligin dibine demir atan Kasımpaşa'da Teknik Sorumlu Sami Uğurlu'nun görevine son verildiği açıklandı.
Futbol - Futbol
16 Ağustos 2022 - 15:21

Beşiktaş genç yıldız Besar Gudjufi profesyonel sözleşme imzaladı

Beşiktaş'ın, 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Besar Gudjufi ile profesyonel sözleşme imzaladığı bildirildi.
Spor - Spor
16 Ağustos 2022 - 11:39

FIFA’dan kritik karar: Hindistan Futbol Federasyonu için üyelik askıya alındı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Hindistan Futbol Federasyonu için kritik karar aldı.
 - Kanarya gol oldu yağdı!
15 Ağustos 2022 - 23:33

Kanarya gol oldu yağdı! Maç sonucu: Kasımpaşa 0-6 Fenerbahçe

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde ilk haftayı bir puanla kapatan Fenerbahçe, ilk hafta 4-0 kaybederek son sıraya düşen Kasımpaşa'ya konuk oldu. Sarı-lacivertliler etkili bir oyunla rakibi 6-0 mağlup ederek rahat bir galibiyet aldı ve üç puanın sahibi oldu.
Futbol - Futbol
15 Ağustos 2022 - 21:47

Başakşehir ve Konyaspor puanları paylaştı

Futbol - Futbol
15 Ağustos 2022 - 19:33

Cristiano Ronaldo takım bulamıyor!

Manchester United'da forma giyen dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Lionel Messi'nin gerisinde kalmaktan korkuyor... Takımının Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemiyor olmasından dolayı ayrılık hesapları yapan Portekizli yıldız bu amaçla Devler Ligi'ne katılmaya hak kazanan birçok takımla temasa geçti ancak hepsinden olumsuz yanıt aldı.
Futbol - Futbol
15 Ağustos 2022 - 19:25

Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı belli oldu

Son dakika transfer haberleri: Geçtiğimiz iki sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren ve gösterdiği performansla milli takıma kadar yüklen Halil Dervişoğlu yeni takımına imza atıyor... Milli futbolcu, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekiplerinden Hull City ile prensip anlaşmasına vardı.
Başa Dön Sona Git