Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
15 Ağustos 2022 - 19:19

Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu

Son dakika transfer habeleri: Galatasaray, Jesse Sekidika’nın sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini açıkladı.
Futbol - Futbol
15 Ağustos 2022 - 18:31

Trabzonspor'da ayrılık: Sözleşmesi feshedildi

Trabzonspor, İsmail Köybaşı'nın sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı. Oyuncuya fesih için toplam 2 milyon 350 bin TL ödenecek.
Futbol - Futbol
15 Ağustos 2022 - 15:11

Son dakika! Beşiktaş'tan hakem Yasin Kol için sert açıklama: Hiçbir maçımızda görmek istemiyoruz

Son dakika haberi: Beşiktaş, 3-3 beraberlikle sona eren Alanyaspor maçının hakemi Yasin Kol, sert açıklamalarda bulundu. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Skandal kararlara imza atan hakem Yasin Kol'un kasıtlı kollarını bu sezon hiçbir maçımızda görmek istemiyoruz" denildi.
Futbol - Futbol
15 Ağustos 2022 - 11:05

Valencia'nın inadını kıramayan Fenerbahçe'nin Gomez planı: Krizi fırsata çevir, ucuza kapat

İspanyol devinin Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez’le el sıkışan Fenerbahçe, bonserviste orta yolu bulmaya çalışıyor. Sarı-Lacivertlilerin teklifi ile Valencia’nın istediği rakam arasında uçurum var ama transferin son günlerini fırsata çevirmek isteyen Fenerbahçe umutlu.
Futbol - Futbol
15 Ağustos 2022 - 06:15

Bartra, Trabzonspor'a 3 yıllık imzayı attı: İşte alacağı ücret

Son dakika haberi: Trabzonspor, İspanyol ekibi Real Betis'ten Marc Bartra ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
 - Müthiş maçta kazanan yok!
14 Ağustos 2022 - 23:45

Müthiş maçta kazanan yok! Maç sonucu: Alanyaspor 3-3 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Beşiktaş, Alanyaspor'a konuk oldu. Kartal erken öne geçtiği maçta 3-0'ı yakaladı. Ardından Emrecan'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan siyah-beyazlılar skoru koruyamadı ve mücadele 3-3 eşitlikle sona erdi.
Futbol - Futbol
14 Ağustos 2022 - 20:34

Thomas Tuchel ile Antonio Conte maç sonu birbirine girdi!

İngiltere Premier League'in 2. hafta mücadelesinde Tottenham Hotspur'u konuk eden Chelsea, 2 kez öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve zorlu karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi. Tottenham'a 1 puanı getiren gol 90+6. dakikada Harry Kane'den geldi. Maça gollerden çok iki teknik adamın kavgası damga vurdu.
Futbol - Futbol
14 Ağustos 2022 - 19:26

Hull City taraftarı Ozan Tufan'a hayran kaldı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Ozan Tufan, yeni takımında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İngiliz taraftarlar milli futbolcuyu yere göğe sığdıramadı ve sosyal medyada yüzlerce mesaj paylaştı.
Futbol - Futbol
14 Ağustos 2022 - 18:27

Edin Visca'nın hastane fotoğrafında dikkati çeken detay: Nabzı bile 61

Trabzonspor'da cuma günü oynanan maçta kolu kırılan Edin Visca ameliyat edildi. Bosna Hersekli yıldızın hastanede çekilen fotoğrafındaki 61 detayı ise sosyal medyada gündem oldu. Taraftarlardan yüzlerce mesaj yağdı.
SPOR - SPOR
14 Ağustos 2022 - 18:05

İstanbul 'uçuş' modunda! İşte 200 bin kişinin katıldığı festivalden renkli görüntüler...

İstanbul Caddebostan bugün renkli görüntülere sahne oldu. Binlerce kişinin izlediği, eğlenceli şovlarına sahne olan 5. Red Bull Uçuş Günü, nefes kesti. Uçuş araçlarını hazırlayan 30 takım, birbirinden ilginç araçları ve kostümleriyle uçma hayalini gerçekleştirdi.
Futbol - Futbol
14 Ağustos 2022 - 17:44

Yeni transfer Marc Bartra Trabzon'a geldi!

Son dakika transfer haberleri: Trabzonspor uzun süredir uğraş verdiği stoper transferini yıldız bir isimle bitiriyor... İspanyol ekibi Real Betis'te oynayan 31 yaşındaki stoper Marc Bartra, transfer görüşmesi için Trabzon'a gelmek üzere bindiği özel uçaktan taraftarlara mesaj gönderdi. Yıldız oyuncu Trabzon'a iniş yaptı.
Futbol - Futbol
14 Ağustos 2022 - 16:48

Acun Ilıcalı yine Fenerbahçe'den kaptı! Pelkas Hull City'de

Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City'den bir transfer bombası daha geldi. Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği Yunan yıldız Pelkas için kiralık olarak anlaşma sağlayan iki kulüp yakın zamanda transferi resmen duyuracak.
 - Aslan evinde ağır yaralı!
13 Ağustos 2022 - 23:42

Aslan evinde ağır yaralı! Maç sonucu: Galatasaray 0-1 Giresunspor

Spor Toto Süper Lig'in 2. hafta mücadelesinde taraftarı önüne çıkan Galatasaray, Giresunspor'u konuk etti. Pozisyon ürekmekte oldukça zorlanan sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı'nın hatası sonucunda Borja'nın kaydettiği golle mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı.
Futbol - Futbol
13 Ağustos 2022 - 21:07

Kayserispor tek golle kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Yukatel Kayserispor, İstanbulspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılılar, bu sezon lige yükselen rakibini tek golle geçerek üç puana uzandı. Kayserispor'a galibiyeti getiren gol Miguel Cardoso'dan geldi.
Futbol - Futbol
13 Ağustos 2022 - 19:57

Beşiktaş'tan Welinton kararı: Takımda kalacak mı?

Beşiktaş’tan ayrılması beklenen Welinton Silva, siyah beyazlı takımda kaldı. Beşiktaş kulübü, Brezilyalı stoperin El İttifak’a transferine izin vermedi.
Futbol - Futbol
13 Ağustos 2022 - 19:04

Edin Visca'nın sahalardan ne kadar uzak kalacağı belli oldu

Trabzonspor'un Hatayspor'la oynadığı maçta sol kolunda kırık meydana gelen ve ambulans ile hastaneye götürülen Edin Visca sahalardan 2.5-3 ay uzak kalacak.
Futbol - Futbol
13 Ağustos 2022 - 18:36

"Mertens, Türkiye'de efsane olabilir"

Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez, Dries Mertens'in Galatasaray'a transfer olarak doğru bir karar verdiğini ve Türkiye'de efsane olabileceğini söyledi.
Futbol - Futbol
13 Ağustos 2022 - 17:40

West Ham United Attila Szalai için kesenin ağzını açtı

İngiliz ekibi West Ham United, Fenerbahçe’nin oyuncusu Attila Szalai için kesenin ağzını açtı, 17,5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Sarı-Lacivertliler ise Macar savunma için 20 milyon Euro talep ederken iki kulüp arasındaki pazarlıkların devam ediyor.
Futbol - Futbol
13 Ağustos 2022 - 09:55

Galatasaray dünya yıldızı için Manchester United ile yarışıyor

Transferde hız kesmeyen Galatasaray, dünyaca ünlü santraforun peşinde. Fransız ekibi PSG’nin yıldız forveti Mauro Icardi’yi transfer etmek isteyen Sarı-Kırmızılıların bu transferde dev bir rakibi var. Aslan, Icardi için İngiliz devi Manchester United ile yarışacak.
Futbol - Futbol
12 Ağustos 2022 - 23:01

Fırtına tek attı üç aldı

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Trabzonspor, 2. hafta mücadelesinde taraftarı önünde Atakaş Hatayspor'u konuk etti. Zorlu geçen mücadelede kilidi genç yıldız Abdülkadir Ömür açtı ve bordo-mavililer karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak 2'de yaptı ve puanını 6'ya yükseltti.
Futbol - Futbol
12 Ağustos 2022 - 22:53

Trabzonspor-Galatasaray maçının tarihi belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 3, 4 ve 5. haftaların müsabaka programı belli oldu. 4. haftada oynanacak Trabzonspor-Galatasaray maçı 28 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te başlayacak.
Başa Dön Sona Git