Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
12 Ağustos 2022 - 18:40

Fenerbahçe'nin Batshuayi teklifi ortaya çıktı

Fenerbahçe transfer haberleri: Golcü bir oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertliler son olarak geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Chelsea'de olan Michy Batshuayi için harekete geçti.
Futbol - Futbol
12 Ağustos 2022 - 18:28

Okan Buruk'tan Bafetimbi Gomis kararı

İran ve Arabistan Ligi ekiplerinin radarında olan ve takımdan ayrılacağı iddia edilen deneyimli golcü ile ilgili nihai karar alındı. Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un Bafetimbi Gomis ile ilgili yönetime sunduğu rapor ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
12 Ağustos 2022 - 18:22

Kartal'dan orta sahaya çifte transfer

Beşiktaş transfer haberleri: Orta sahaya 1 yerli 1 yabancı oyuncu almak isteyen Beşiktaş, Kerem Atakan için Sivas’la Amiri için ise Leverkusen’le pazarlıklarını sürdürüyor.
Futbol - Futbol
12 Ağustos 2022 - 18:14

Başkan Artem Kravets transferini duyurdu

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor'un kulüp başkanı Cumhur Genç, ligin gerçeklerine göre transfer çalışmaları yaptıklarını ve Ukraynalı oyuncu Artem Kravets ile anlaştıklarını söyledi.
Futbol - Futbol
12 Ağustos 2022 - 17:48

Galatasaray, Monchi'yi FIFA'ya şikayet edecek!

Galatasaray'ın Marcao ve Nelsson konusunda kendilerini zor durumda bırakan Sevilla Sportif Direktörü Monchi'yi FIFA'ya şikayet edeceği iddia edildi.
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 23:07

PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto Süper Lig'den 4 takıma para cezası verdi.
 - Katarlı voleybolcudan skandal
11 Ağustos 2022 - 22:46

Katarlı voleybolcudan milli voleybolcularımıza çirkin hareket

Milli oyuncularımıza 'kafa kesme' hareketi yaptı
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 22:44

Kartal'a Faslı stoper: Teklif ortaya çıktı!

Beşiktaş transfer haberleri: Beşiktaş, Ferencvaros’un Faslı stoperi Samy Mmaee için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Macar ekibine 1.3 milyon Euro bonservis bedeli teklif etti.
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 22:30

Başakşehir rahat turladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin 3. eleme turu rövanşında Medipol Başakşehir, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda İzlanda'nın Breidablik takımıyla karşı karşıya geldi. İlk maçı deplasmanda 3-1 kazanan temsilcimiz evinde de rakibini 3-0'la geçerek rahat bir şekilde tur atladı ve play-off'a yükseldi. Başakşehir'e galibiyeti getiren goller Okaka, Touba ve Aleksic'den geldi.
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 21:48

Fenerbahçe play-off turuna yükseldi

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında ilk karşılaşmayı evinde 3-0 kazanan Fenerbahçe, Slovacko deplasmanında aldığı beraberlikle play-off turuna yükseldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Sarı-lacivertlilerin golünü Serdar Dursun atarken ev sahibi ekibin sayısını Sasinka kaydetti.
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 21:40

Konyaspor, Avrupa'ya veda etti!

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Arabam.com Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 1-1'in rövanşında Vaduz ile karşılaştı. Deplasmanda rakibi elinden kaçıran Konyaspor'un turu geçmesi bekleniyordu ancak temsilcimiz sürpriz bir yenilgi alarak Avrupa kupalarına veda etti. Karşılaşma 4-2 Vaduz'un üstünlüğü ile sona erdi.
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 19:45

Okan Buruk'tan Mertens ve Torreira kararı: Giresunspor maçında oynayacaklar mı?

Galatasaray haberleri: Sezona zorlu Antalyaspor deplasmanında galibiyetle başlayan Galatasaray'da gözler Bitexen Giresunspor maçına çevrildi. Teknik direktör Okan Buruk yeni transferler Dries Mertens ve Lucas Torreira ile ilgili kararını verdi.
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 19:00

Galatasaray'ın genç yıldızına yeni sözleşme: Maaşına 13 kat zam yapılacak!

Galatasaray haberleri: Sözleşmesinin bitimine 1 yıl kalan Yunus Akgün’ün gösterdiği etkili performansla Avrupa kulüplerinin radarına girmesini dikkate alan Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde genç yıldızla masaya oturup zamlı sözleşme teklifini iletecek.
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 18:20

Kaan Ayhan'ı şoke eden teklif: 'Ortalığı karıştır!'

Son dakika spor haberleri: Bir Türk kulübü başkanının Kaan Ayhan'ın transferinin gerçekleşebilmesi adına milli futbolcudan etik dışı bir talepte bulunduğu iddia edildi.
 - Rota eski Beşiktaşlılara döndü
11 Ağustos 2022 - 11:35

Maxi Gomez olmadı! Jesus onay verdi, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın eski yıldızlarından birini alacak

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! Süper Lig’e iyi başlayamayan Fenerbahçe sezon sonunda şampiyonluğu göğüslemek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Maxi Gomez transferi çıkmaza girince forvet transferi için düğmeye basan Sarı-Lacivertliler, Jorge Jesus'un da onay verdiği Beşiktaş’ın eski yıldızlarını listeye aldı. İşte Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği eski Beşiktaşlı futbolcular…
Futbol - Futbol
11 Ağustos 2022 - 09:25

Adana Demirspor Başkanı'ndan, Galatasaray'lı Yunus Akgün'e lüks araba jesti!

Daha önce Adana Demirspor'da görev yapan Yunus Akgün'e Murat Sancak'tan jest. Adana ekibinin başkanı, Galatasaray'ın yıldız ismine lüks araba hediye etti.
Futbol - Futbol
10 Ağustos 2022 - 23:51

Son dakika! Süper Kupa'nın sahibi Real Madrid! Kupayı beşinci kez müzesine götürdü

Son dakika haberi: Şampiyonlar Ligi şampiyonu Real Madrid, Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt'u 2-0'lık skorla devirerek Süper Kupa'nın sahibi oldu. İspanyol ekibi bu kupayı 5. kez müzesine götürdü.
 - Sen misin baklava yiyen?
10 Ağustos 2022 - 21:00

Akhisarspor'da bir garip baklava cezası: 8 futbolcu kadro dışı bırakıldı

Son dönemde oyuncu transferlerinde yaşanan tuhaflıklarla gündeme gelen Akhisarspor'da, başkan adayı Mikail Kaplan'ın ikram ettiği baklavayı yiyen 8 oyuncuyu kadro dışı bırakıldı.
Spor - Spor
10 Ağustos 2022 - 14:47

Fransız yıldız futbolcu Paul Pogba'dan "Gazze" paylaşımı

Fransız futbolcu Paul Pogba, İşgalci İsrail'in Gazze'de sivillere yönelik alçak saldırılarında hayatını kaybeden çocukların fotoğraflarını paylaşıp, "Allah'ım Gazze halkını koru'' ifadelerine yer verdi.
 - United'da Ronaldo isyanı
10 Ağustos 2022 - 13:29

Cristiano Ronaldo Manchester United'ı karıştırdı, takımda isyan çıktı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, takım arkadaşları tarafından istenmeyen adam ilan edildi. Ronaldo'nun davranışlarından rahatsız olan takım arkadaşları yıldız futbolcuya karşı büyük bir öfke duyduğu iddia edildi.
Spor - Spor
10 Ağustos 2022 - 10:15

Son dakika! TFF'den 21 yabancı oyuncu kuralı açıklaması

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu, son günlerde tartışılan 21 yabancı oyuncu kuralı ile ilgili yaptığı açıklamada, kulüplerle bir ortak çalışma yürütüldüğü alınan kararda 21 yabancı uygulaması söz konusu olmadığı aktarıldı.
Başa Dön Sona Git