Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 10:04

Fenerbahçe, Slovacko'yu konuk ediyor

Fenerbahçe, Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e elenerek gittiği UEFA Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan giriş yapacak. Kanarya ilk maçında yarın Çekya'nın Slovacko takımını ağırlayacak.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 09:58

Morutan'ın yeni takımı belli oldu!

Galatasaray transfer haberleri: Sarı-kırmızılı takımın Rumen yıldızı Olimpiu Morutan'ın menajeri Ioan Becali, oyuncusunun kiralık olarak Pisa kulübüne transferi için İtalya'ya gideceğini duyurdu.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 09:45

Merih Demiral dünya devine gidiyor!

Transfer haberleri: Milli futbolcu Merih Demiral için transfer iddialarına her geçen gün bir yenisi ekleniyor... Stoper arayışında olan İtalyan devi Inter'in ilgi duyduğu ancak maliyetinden dolayı transferde ilk sıraya koymadığı Merih Demiral için aranan formül bulundu. Milli futbolcumuz takasla Hakan Çalhanoğlu'nun yanına gitmeye hazırlanıyor.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 09:32

Fenerbahçe aradığı kaleciyi İtalya'da buldu

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe, Altay Bayındır'a alternatif olması için kaleye bir takviye yapmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin, yerli kalecilerin ardından gündemine aldığı ilk ismi İtalyan kaleci Salvatore Sirigu olduğu iddia edildi.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 08:44

Rıdvan Yılmaz ilk maçında taraftarın sevgilisi oldu

Beşiktaş haberleri: Alman takımı E. Frankfurt'a transferi son anda yatan ve Beşiktaş'tan İskoç ekibi Glasgow Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, yeni takımıyla ilk resmi maçına çıktı ve kısa sürede gösterdiği performansla beğeni topladı.
 - Ezeli rakibe gidiyor!
03 Ağustos 2022 - 08:23

Sofiane Feghouli İstanbul'da kaldı: Ezeli rakibe gidiyor!

Son dakika transfer haberleri: Geçtiğimiz sezonu istediği yerde tamamlayamayan Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yerli oyuncularını bir bir kaybeden ve bu doğrultuda geniş bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılar transferde harekete geçti. Beşiktaş, Galatasaray'ın yıldız ismi Sofiane Feghouli'yi listesine aldı.
Futbol - Futbol
03 Ağustos 2022 - 07:34

Midtsjö transferinin perde arkası ortaya çıktı!

Galatasaray haberleri: Süper Lig'de bu sezon mutlak şampiyon olmak isteyen Galatasaray, Sergio Oliviera transferinin ardından orta sahasını Midtsjö ile güçlendirdi. Sarı-kırmızılıların Norveçli futbolcunun transferinin perde arkası da ortaya çıktı.
 - Galatasaray'da sakatlık şoku
02 Ağustos 2022 - 21:25

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yeni transferden kötü haber geldi

Yeni sezonda şampiyonluk için kadrosunu birçok önemli futbolcu ile güçlendiren Galatasaray'a yeni transferden kötü haber geldi. Hazırlık maçında sakatlanan tecrübeli futbolcunun sağlık durumunun ciddi olduğu açıklandı.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2022 - 17:01

TFF'den yeni karar: Maç öncesi stadyumda konser

TFF, Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta itibariyle stadyumlarda konserler düzenleneceğini duyurdu. Söz konusu uygulamanın tribünlere daha fazla sayıda kadın, genç, çocuk ve ailenin gelmesi amacıyla hayata geçirileceği kaydedildi. 
 - Galatasaray'dan ses getirecek transfer
02 Ağustos 2022 - 16:10

Galatasaray'dan ses getirecek transfer: Adı Trabzonspor'la anılan dünya yıldızına kancayı attı

Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Galatasaray, transferde atağa geçti. Sarı-kırmızılılar adı Trabzonspor ile anılan dünya yıldızına transfer etmek için harekete geçti. İşte Galatasaray’ın Belçikalı Dries Mertens için Napoli’ye yaptığı teklif…
Spor - Spor
02 Ağustos 2022 - 16:05

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Trabzonspor'un rakibini yakından tanıyalım! Danimarka temsilcisi Kopenhag hakkında tüm bilinmeyenler burada!

Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Trabzonspor'un rakibi Kopenhag nasıl bir takım? İşte Danimarka temsilcisi Kopenhag takımının bilinmeyenleri...
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2022 - 15:07

Son dakika! Galatasaray, Aytaç Kara ile yollarını ayırdı

Son dakika haberi: Galatasaray, Aytaç Kara'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Aytaç Kara'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" ifadelerine yer verildi.
 - 'Meydanı boş buldu'
02 Ağustos 2022 - 14:26

Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan'ın menajeri Mirsad Türkcan'a sert tepki: Meydanı boş buldu

Beşiktaş'ta 4.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedeliyle Torino'ya transferi söz konusu olan Emirhan İlkhan ile ilgili yankılar sürüyor. Siyah-Beyazlı ekip Emirhan İlkhan'ın basketbolcu menajeri Mirsad Türkcan ile çalışmayacağını bildirdi.
Spor - Spor
02 Ağustos 2022 - 14:05

Son dakika! Fenerbahçe ve Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Son dakika haberi: Şampiyonlar Ligi ön eleme turundan elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda FK Austria Wien ile karşılaşacak. Bir diğer temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Malmö-F91 Diddeleng eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.
 - Rakip Kopenhag
02 Ağustos 2022 - 13:13

Son dakika: Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Kopenhag oldu

Son dakika haberi: Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag'la karşılaşacak. Temsilcimiz borda mavili takım bu turda ilk maçını 16 veya 17 Ağustos'ta deplasmanda, ikincisini ise 23 veya 24 Ağustos'ta evinde oynayacak.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2022 - 11:55

Süper Lig'e sayılır günler kala şampiyonluk oranları belli oldu: Bu yıl kim lige damga vuracak?

Spor Toto Süper Lig için geri sayım başlarken, İddaa 5 Ağustos Cuma günü başlayacak lig için şampiyonluk oranlarını belirledi.Okan Buruk'lu Galatasaray mı?, Valerien Ismael'li Beşiktaş mı, yoksa diğerleri mi? İşte oranlar...
Spor - Spor
02 Ağustos 2022 - 11:10

Felipe Jonatan'dan Fenerbahçe itirafı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da hız kazandı. UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Fenerbahçe'nin listesinde olduğu iddia edilen Felipe Jonatan itirafta bulundu.
Spor - Spor
02 Ağustos 2022 - 11:00

Son dakika! Galatasaray, Fredrik Midtsjö transferini resmen açıkladı

Son dakika haberi: Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fredrik Midtsjö transferini resmen duyurdu.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2022 - 09:43

Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu! Jesus’un eski öğrencisi Pedro geliyor

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu. Sarı-lacivertli takım Flamengo forması giyen Jesus’un eski öğrencisi Pedro ile temasa başladı.
 - Kura şansı yanımızda olsun
02 Ağustos 2022 - 06:44

Trabzonspor’un Şampiyon Ligi’nde rakibi belli oluyor! İşte muhtemel rakipler...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon bitirerek Şampiyonlar Ligi’nde Play-off oynama hak kazanan Trabzonspor’un rakibi bugün belli oldu. Fırtına bu turu geçerse kasasına 19 milyon avroluk ciddi bir elde edecek. Kura çekimi gerçekleşti ve borda mavili temsilcimiz Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşti.
Futbol - Futbol
01 Ağustos 2022 - 20:47

Beşiktaş'ın yeni transferi Masuaku İstanbul'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Arthur Masuaku'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kongolu sol beki taşıyan uçak, gece yarısı İstanbul'a iniş yaptı.
Başa Dön Sona Git