Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2022 - 15:07

Son dakika! Galatasaray, Aytaç Kara ile yollarını ayırdı

Son dakika haberi: Galatasaray, Aytaç Kara'nın sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Aytaç Kara'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir" ifadelerine yer verildi.
 - 'Meydanı boş buldu'
02 Ağustos 2022 - 14:26

Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan'ın menajeri Mirsad Türkcan'a sert tepki: Meydanı boş buldu

Beşiktaş'ta 4.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedeliyle Torino'ya transferi söz konusu olan Emirhan İlkhan ile ilgili yankılar sürüyor. Siyah-Beyazlı ekip Emirhan İlkhan'ın basketbolcu menajeri Mirsad Türkcan ile çalışmayacağını bildirdi.
Spor - Spor
02 Ağustos 2022 - 14:05

Son dakika! Fenerbahçe ve Sivasspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu

Son dakika haberi: Şampiyonlar Ligi ön eleme turundan elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda FK Austria Wien ile karşılaşacak. Bir diğer temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Malmö-F91 Diddeleng eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek.
 - Rakip Kopenhag
02 Ağustos 2022 - 13:13

Son dakika: Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde rakibi Kopenhag oldu

Son dakika haberi: Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Kopenhag'la karşılaşacak. Temsilcimiz borda mavili takım bu turda ilk maçını 16 veya 17 Ağustos'ta deplasmanda, ikincisini ise 23 veya 24 Ağustos'ta evinde oynayacak.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2022 - 11:55

Süper Lig'e sayılır günler kala şampiyonluk oranları belli oldu: Bu yıl kim lige damga vuracak?

Spor Toto Süper Lig için geri sayım başlarken, İddaa 5 Ağustos Cuma günü başlayacak lig için şampiyonluk oranlarını belirledi.Okan Buruk'lu Galatasaray mı?, Valerien Ismael'li Beşiktaş mı, yoksa diğerleri mi? İşte oranlar...
Spor - Spor
02 Ağustos 2022 - 11:10

Felipe Jonatan'dan Fenerbahçe itirafı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da hız kazandı. UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Fenerbahçe'nin listesinde olduğu iddia edilen Felipe Jonatan itirafta bulundu.
Spor - Spor
02 Ağustos 2022 - 11:00

Son dakika! Galatasaray, Fredrik Midtsjö transferini resmen açıkladı

Son dakika haberi: Süper Lig'de gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Fredrik Midtsjö transferini resmen duyurdu.
Futbol - Futbol
02 Ağustos 2022 - 09:43

Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu! Jesus’un eski öğrencisi Pedro geliyor

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe aradığı golcüyü buldu. Sarı-lacivertli takım Flamengo forması giyen Jesus’un eski öğrencisi Pedro ile temasa başladı.
 - Kura şansı yanımızda olsun
02 Ağustos 2022 - 06:44

Trabzonspor’un Şampiyon Ligi’nde rakibi belli oluyor! İşte muhtemel rakipler...

Geçtiğimiz sezonu şampiyon bitirerek Şampiyonlar Ligi’nde Play-off oynama hak kazanan Trabzonspor’un rakibi bugün belli oldu. Fırtına bu turu geçerse kasasına 19 milyon avroluk ciddi bir elde edecek. Kura çekimi gerçekleşti ve borda mavili temsilcimiz Danimarka temsilcisi Kopenhag ile eşleşti.
Futbol - Futbol
01 Ağustos 2022 - 20:47

Beşiktaş'ın yeni transferi Masuaku İstanbul'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'da forma giyen Arthur Masuaku'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Kongolu sol beki taşıyan uçak, gece yarısı İstanbul'a iniş yaptı.
Spor - Spor
01 Ağustos 2022 - 17:54

Son dakika! Fenerbahçe'den sol beke takviye: Alioski resmen açıklandı

Son dakika haberi: Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, adı geçen yıl Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılan Makedon futbolcu Ezgjan Alioski'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.
 - Kaleye 19'luk Ertuğrul geçecek
01 Ağustos 2022 - 10:45

Slovacko maçı öncesi Fenerbahçe'ye sakat futbolculardan kötü haber: Kaleye 19'luk Ertuğrul geçecek

Dinamo Kiev ile oynanan maçta sakatlanan futbolculardan Fenerbahçe’ye sakat kötü haber geldi. Avrupa Ligi elemelerinde Slovacko ile oynanacak maçta kaleyi genç file bekçisi Osman Ertuğrul Çetin koruyacak. Tedavileri devam eden King, İrfan Can, Ferdi ve Mert Hakan’ın da Slovacko maçına yetişmesinin zor olduğu belirtiliyor.
 - Kurtlar Vadisi müziğiyle yendi
01 Ağustos 2022 - 10:44

Kurtlar Vadisi müziğiyle çıktı, rakibini nakavtla yıktı

Türk Cumhuriyetleri Uluslararası Profesyonel Kick Boks Turnuvası'nda büyük coşku
 - Aranan isim İngiltere’de
01 Ağustos 2022 - 10:10

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz’dan boşalan yeri dolduruyor: Arthur Masuaku için harekete geçildi

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz’ın gidişiyle sol bek pozisyonu için harekete geçti. Siyah-beyazlılar İngiliz ekibi West Ham United’da forma giyen Arthur Masuaku’yu kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.
Spor - Spor
01 Ağustos 2022 - 09:17

Fenerbahçe'deki Samatta'ya Gent kancası

Süper Lig heyecanının başlamasına günler kala Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Kadrodan bazı yabancı futbolcuların ayrılması gündemde. Kızılyıldız ile anlaşamayan Mbwana Samatta'ya Gent kanca attı.
 - Aslan'a Norveçli orta saha
31 Temmuz 2022 - 23:11

Galatasaray orta sahasına kavuştu: Yeni transfer Fredrik Midtsjö İstanbul'da

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Sarı kırmızılılar, uzun süredir takviye planladığı orta saha transferine kavuştu. AZ Alkmaar'da forma giyen Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö, akşam saatlerinde İstanbul'da geldi.
Spor - Spor
31 Temmuz 2022 - 18:12

Formula 1 Macaristan GP'sinde zafer Verstappen'in

Formula 1'de sezonun 13'üncü yarışı olan Macaristan Grand Prix'sinde zafer Red Bull'un Hollandalı sürücüsü Max Verstappen oldu. Yarışa 10. sıradan başlayan Hollandalı sürücü, bitime 10 yarış kala şampiyonluk yarışında rakipleriyle olan puan farkını daha da açarak büyük avantaj yakalamış durumda. Macaristan GP'sinde podyumu gören diğer isimler ise Mercedes pilotları Lewis Hamilton ile George Russell oldu.
Futbol - Futbol
31 Temmuz 2022 - 14:37

Beşiktaşlı eski yıldız Vida imzayı attı, yeni takımı belli oldu

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Hırvat defans oyuncusu Domagoj Vida, yeni takımına imza attı. AEK kulübü ile anlaşan yıldız futbolcunun 2 yıllık sözleşme imzaladığı ve yıllık 1.9 milyon euro kazanacağı öğrenildi.
Futbol - Futbol
31 Temmuz 2022 - 14:05

Sarıyer'de Özcan Kızıltan dönemi

Sarıyer, Bülent Akan ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı. Akan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Özcan Kızıltan getirildi.
Futbol - Futbol
31 Temmuz 2022 - 13:57

Fenerbahçe'de yedek kalan Serdar Dursun, takımdan ayrılıyor

Fenerbahçe ve Milli Takım'da attığı gollerle taraftarın sevgilisi Serdar Dursun'un, teknik direktör Jorge Jesus tarafından düşünülmediği gerekçesiyle mutsuz olduğu ve oynayabileceği bir takıma gitmek istediği belirtildi. Milli futbolcuya iyi bir teklif gelmesi durumunda sarı lacivertlilerin oyuncunun ayrılmasına sıcak baktığı ifade edildi.
 - 'Tartışmaları noktalıyoruz'
31 Temmuz 2022 - 13:50

Ukraynalı büyükelçiden ‘Fenerbahçe’ açıklaması: Tartışmayı noktalıyoruz

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i ağırladı. Kiev’de gol sonrasında futbolcunun yaptığı hareket sarı-lacivertli taraftarı kızdırdı. Rusya Devlet Başkanı Putin lehine slogan atan taraftarlara Ukrayna temsilcisi tepki gösterdi. UEFA’nın soruşturma başlattığı olayla ilgili Ukrayna Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar’dan açıklama geldi. Bodnar, “Türkiye dost, futbol tutku, Fenerbahçe güçlü takımdır” diyerek tartışmaları noktaladıklarını ifade etti.
Başa Dön