Tgrt Haber
03 Şubat 2023 12:02 - Güncelleme : 03 Şubat 2023 12:22

260 TL değerinde: Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu

Merakla beklenen perşembe günü geldi geçti ve Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu da belli oldu. 259 TL'lik aksiyon-macera oyunu kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Epic Games
260 TL değerinde: Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu
teknoloji,oyun,epic games

Epic Games, her perşembe sunduğu ücretsiz oyunlarına bir yenisini daha ekledi. Kimi zaman çok ucuz ve popüler olmayan oyunlar ücretsiz verilirken, kimi zaman ise yüzlerce liralık popüler oyunlar ücretsiz olabiliyor.

İşte bu haftanın ücretsiz oyunu hem popüler, hem de 259 TL değerinde. Epic Games, Dishonored: Death tothe Outsider oyununu ücretsiz yaptı.

BU HAFTA EPİC'İN ÜCRETSİZ OYUNU AÇIKLANDI

Bu haftanın ücretsiz oyunu The Death tothe Outsider, Dishonored serisinin üçüncüsü ve genellikle en iyilerinden biri olarak da kabul ediliyor.

Arkane Studios tarafından geliştirilip 2017'de piyasya sürülen oyun, aksiyon-macera severler için pek çok sahneye ev sahipliği yapıyor. 

260 TL değerinde: Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu

Öyle ki oyunun ortalaması da, kendi adından söz ettirmesi için yeterli bir sebep. The Death to the Outsider, eleştirmenler ve oyuncular arasında ortalama %80 puan aldı ve bu onu önemli bir noktaya getirdi.

Doğaüstü bir suikastçının hikâyesini konu alan oyun, GeForce GTX 1060 6GB veya Radeon RX 480 8GB sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyuyor. 

Sizler de oyunu Epic Games üzerinden 9 Şubat'a kadar indirip, kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

 

 

Kaynak: Epic Games
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...