Tgrt Haber

3.500 dolarlık Apple Vision Pro'dan sinema salonlarını kapattıracak reklam videosu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Macrumors
29 Ocak 2024 14:57 - Güncelleme : 29 Ocak 2024 14:58
apple vision pro

Apple'ın son teknoloji ürünü Apple Vision Pro için ön siparişler başlarken, firma ürünün özelliklerini gösteren yeni bir reklam videosu yayınladı.

Apple, iPhone, iPad, Mac, kablosuz kulaklık ve akıllı saatin ardından Vision Pro ile ürün gamını genişletti. 

Şirketin son teknoloji ürünü olan Apple Vision Pro, sanal ile gerçek hayatı biraraya getiren harika özelliklere sahip. Elbette fiyatı için aynı şeyi söylemek mümkün değili; zira Vision Pro'nun 3.500 dolarlık fiyat etiketi, herkesin erişebileceği bir ürün olmadığını gösteriyor.

APPLE VİSİON PRO, SİNEMALARA GÖZ KIRPIYOR

Apple, paylaştığı son reklam videosunda Vision Pro'nun sinema özelliğine değindi.

Videoda da görüldüğü üzere kullanıcı bu akıllı cihazla birlikte sinema keyfini oturduğu yerden yaşayabilecek. Üstelik ekran boyutunun isteğe bağlı ayarlanabiliyor olması da izleme keyfini daha da ileriye taşıyor.

Geçtiğimiz hafta ön siparişi başlayan Vision Pro, gözlük takmayan kullanıcılarla da etkileşime geçmeye imkan sunuyor. Meta'nın akıllı gözlüğüne kıyasla karşınızdaki kişileri bu gözlükle görebilir, gerçek dünyadan da bağınızı koparmamış olursunuz.

Apple tarafından paylaşılan video, ''Hello Apple Vision Pro'' başlığı adı altında yayınlandı. Videonun amacı ise gerçek ve sanal hayatın Vision Pro ile nasıl biraraya geldiğini göstermek.

Kulaklığın kullanıcı arayüzüne ilişkin özelliğini gösteren Apple, '' Artık dijital içerik fiziksel alanınızla kusursuz bir şekilde harmanlanıyor. Yaptığınız her şeyi daha önce hiç olmadığı gibi yapabilirsiniz'' dedi.

Kaynak: Macrumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...