Tgrt Haber

Abone kaybeden Netflix’in hisseleri de çakıldı

20 Nisan 2022 18:30 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 18:38
Abone kaybeden Netflix’in hisseleri de çakıldı

Dijital platform olan Netflix yayımladığı rapor ile abone sayısının yaklaşık 10 yıl sonra azaldığını duyurdu. Abonedeki düşüş hisselere de yansırken Netflix ABD borsalarının açılışında yüzde 38'in üzerinde değer kaybetti.

Popüler dizi ve film platformu olan Netflix, son yılların en kötü dönemini yaşıyor. 200 binden fazla abone kaybettiğini açıklamanın ardından Netflix, bugünkü açılışta adeta çakıldı. 

YÜZDE 38’İN ÜZERİNDE DEĞER KAYBETTİ

Şirket, bu yılın ilk çeyreğinde 221 milyondan fazla aboneye sahip olduğunu ancak bu rakamın geçen yılın aynı dönemine göre azaldığını açıkladı Netflix’in açıklamasının ardından ön işlemlerde yüzde 20 değer kaybeden Netflix hisseleri açılışta adeta çakıldı. Hisseler bir gün içinde yüzde 38’in üzerinde değer kaybetti.

Abone kaybeden Netflix’in hisseleri de çakıldı

NETFLIX’IN TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Netflix geçen haftalarda abonelik ücretinin Türkiye'de de artacağını duyurmuştu. Değişiklikle birlikte, temel plan ücreti 26,99 TL’den 37,99 TL’ye, standart plan ücreti 40,99 TL’den 57,99 TL’ye ve özel plan ücreti de 54,99 TL’den 77,99 TL’ye çıkarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...