Tgrt Haber
16 Mart 2022 15:00 - Güncelleme : 16 Mart 2022 15:05

Akıllı telefon pazarından çekilen LG, Velvet için Android 12 güncellemesini yayınladı

Mobil pazara havlu atan LG, akıllı telefonları için yazılım desteği vermeye devam ediyor. Koreli üretici, piyasaya sürdüğü en son modellerinden LG Velvet için Android 12 güncellemesini kullanıma sundu.

Akıllı telefon pazarından çekilen LG, Velvet için Android 12 güncellemesini yayınladı

Bir zamanlar akıllı telefon pazarına damga vuran LG, kötü gidişatı nedeniyle geçtiğimiz yıl akıllı telefon pazarından çekildi. Ancak şirket, halihazırda piyasada bulunan son modelleri için yazılım güncellemeleri yayınlayacağının sözünü vermişti. 

Desteklenen modeller için Android 11 güncellemesini dağıtan LG, şimdi Velvet modeli için Android 12 güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. Hatta cihazın Android 13 alacağı da Koreli üreticinin vaatlerinden biri idi. 

LG VELVET ANDROİD 12 GÜNCELLEMESİNİ ALDI

LG, 15 Mart’ta yaptığı bir duyuruda LG Velvet’in Güney Kore’de Android 12 güncellemesini aldığını açıkladı. Kore’de yayınlanan bu güncellemenin tüm sürümlere gelip gelmediği ise belirtilmedi. 

Akıllı telefon pazarından çekilen LG, Velvet için Android 12 güncellemesini yayınladı

Yeni güncellemeye kavuşan LG Velvet, Android 12’in sunmuş olduğu; MaterialYou tasarımı, duvar kağıdı tabanlı temalar, yeni gizlilik panosu, yeni widget’lar ve daha fazla özelliğe sahip oldu. 

Koreli üreticinin mobil pazardan çekilmeden önce piyasaya sürdüğü LG Wing ve LG Velvet, 2020 yılında kullanıcının beğenisine sunuldu. LG, resmi olarak söz konusu iki model için Android 13 güncellemesini de yayınlamayı planlıyor. Ancak yetkililer, Android 12 sunumunda herhangi bir problem yaşaması durumunda LG’in, güncelleme yayınlama planlarından vazgeçebileceğinin de altını çizdi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...