Tgrt Haber
11 May 2022 22:44 - Güncelleme : 11 May 2022 23:24

Google, Android 13 Beta 2 Güncellemesini Yayınladı

Google I/O 2022 etkinliğinde yeni ürünlerini piyasaya süren Google, mevcut cihazlar için Android 13 Beta 2 güncellemesini de yayınladı. İşte yapılan değişikler...

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Google
Google, Android 13 Beta 2 Güncellemesini Yayınladı

Google, bugün dev bir etkinlik düzenledi ve yeni ürünlerini I/O 2022 kapsamında piyasaya sürdü. Pixel 6a ve Pixel Buds Pro gibi ürünlerini tanıtan üretici, etkinliğin hemen akabinde ise Android 13 Beta2 güncellemesini yayınladı.

Geçtiğimiz haftalarda Android 13 Beta 1 güncellemesi piyasaya sürülmüştü. Bundan kısa bir süre sonra ikinci beta güncellemesi de çıktı.

ANDROID 13 BETA 2 İLE GELEN YENİLİKLER

Android 13 ile artık bazı değişiklikler gün yüzüne çıkmaya başladı. Yeni güncellemeyle görsel ve sistem tarafında bazı iyileştirmeler yapıldı.

Google, Android 13 Beta 2 Güncellemesini Yayınladı

Uygulamalar arasında gezinmek bazen can sıkıcı olabiliyor. Google bu noktada kullanıcılarını düşünüyor ve  Android 13 Beta 2 ile geri jestlerde önemli bir değişikliğe yer veriyor. Kullanıcılar artık geri dönüş yapmak isteğinde sistem önceden uygulama tahmin önerisinde bulıunacak. Bu özelliği etkinleştirmek için Ayarlar-Sistem-Geliştirici Seçenekleri'ne gerlerek 'Tahmini arka animasyonları' etkinleştirebilrsiniz.

Şu an için gözle görünen çok fazla özellik bulunmıyor. Yeni işletim sistemi henüz test aşamasında ve tüm yeniliklerin gelmesi yaz sonlarını bulacaktır. 

 

Kaynak: Google
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...