Tgrt Haber
25 Şubat 2022 15:38 - Güncelleme : 25 Şubat 2022 16:00

Apple CEO'su Tim Cook, Ukrayna durumuyla ilgili tweet attı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Apple CEO'su Tim Cook, Ukrayna durumuyla ilgili tweet attı

İki gündür süren Ukrayna işgali için ünlü isimlerden barış çağrısı gelmeye devam ediyor. Dünyanın dört bir yanından konuşulan Ukrayna işgali için, Apple CEO'su Tim Cook'ta destek mesajı yayınladı. Twitter'dan paylaşım yapan Cook, Ukrayna ile ilgili telaşlarını dile getirdi.

APPLE CEO'SUNDAN DESTEK MESAJI

Diğer ünlü isimlerde olduğu gibi Apple CEO'su da destek mesajını sosyal medyadan duyurdu. Tim Cook Apple'ın, ''ordaki ekiplerimiz için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz'' mesajını verdi. 

Rusya'nın Ukrayna'ya işgalı iki gündür sürerken, ülke genelinde hem ekonomik hem de sağlık açısından olumsuz etkiler oluştu. 

Apple CEO'su Tim Cook, Ukrayna durumuyla ilgili tweet attı

Bu durum pek çok isim tarafından kınanırken, Apple CEO'su Tim Cook, Ukrayna'daki yerel insani yardım çabalarına destek sunacağını açıkladı. Ayrıca Cook, kendisinin de ''barış histeyen herkese katıldığını'' sözlerine ekledi.

Apple, Ukrayna'da herhangi bir perakende satış yeri işletmiyor. ABD'li teknoloji şirketi yalnızca ülke içindeki yetkili satıcılar ile çalışıyor. Ancak Cook, yine de desteğinin tam olduğunu ve yardım için elinden geleni yapacaklarını açıkladı. 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...