Tgrt Haber
19 Nisan 2022 11:58 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 12:33

Apple iPhone 14 serisinin tamamı sızdırıldı: Tasarım netleşti

Apple'ın Eylül ayında piyasaya süreceği iPhone 14 serisinin tamamı sızdırıldı. Daha önce ortayha çıkan konsept görüntüleriyle eşleşen sızıntı, cihazın tasarımını da doğruluyor.

Apple iPhone 14 serisinin tamamı sızdırıldı: Tasarım netleşti

Apple'ın yeni iPhone serisi için geri sayım başladı. Son olarak iPhone13 serisini piyasaya süren üretici, sonbaharda iPhone 14 serisini de kullanıcının beğenisine sunacak.

iPhone 14 serisi hakkında sızıntıların ardı arkası kesilmezken, kısa süre önce bunlara bir yenisi daha eklendi.

IPHONE 14 SERİSİNİN TASARIMI NETLEŞTİ

Bugüne kadar ortaya çıkan bilgilere göer Apple, iPhone 14 serisini dört model olarak piyasaya sürecek. Seride; iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri yer alacak. Ancak son yıllarda piyasaya çıkan mini modeli iPhone 14 ailesinde yer almayacak.

Sızdırılan görüntülere bakılırsa üst düzey iPhone'lar (14 Pro ve Pro Max), tıpkı mevcut modellerde olduğu gibi daha büyük kamera yapılandırması ile gelecek.

Apple iPhone 14 serisinin tamamı sızdırıldı: Tasarım netleşti

Çinli kaynaklar tarafından sızan görüntü, mini versiyon içermeyen iPhone 14'ü de gösteriyor. Bu bağlamda seride küçük ekranlı iPhone modeli bulunmayacak. Apple, kötü satışı nedeniyle iPhone 14 mini'yi seriye eklemeyecek.

Ancak iPhone 14 mini'in yerini, daha büyük ekranlı iPhone 14 Max alacak. Mini modelinin aksine daha büyük ekrana sahip iPhone 14 Max, Apple'ın tahminlerine göre daha iyi bir satış ivmesi gösterecek.

iPhone 14 Max'in sızdırılan kalıbı, normal iPhone 14'e göre daha büyük ve arkada çift kamera için ayrılmış bir delik olduğunu gösteriyor. Ayrıca yine söz konusu görselde iPhone 14 Max'in, Pro Max ile aynı 6.7 inç boyutunda bir ekran ile geleceği de gözlerden kaçmıyor. iPhone 14 Pro ve Pro Max ise, kalıplara göre daha büyük bir kamera yapılandırması ile gelecek. 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...