Tgrt Haber
22 May 2022 15:20 - Güncelleme : 22 May 2022 15:26

Öğrenciler Üzgün: Apple Music Abonelik Fiyatına Zam

Apple, popüler müzik uygulaması Apple Music'te öğrenci abonelerine zam yapacağını duyurdu. Bu duyuru, kullanıcılara e-posta ile gönderildi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Apple
Öğrenciler Üzgün: Apple Music Abonelik Fiyatına Zam
apple,apple music,apple music öğrenci,apple abonelik

Apple, gelirinin çoğunu akıllı telefon, tablet ve bilgisar gibi ürünlerden sağlıyor. Ancak buna ek olarak şirketin bulut tabanlı hizmetleri de bulunuyor. Örneğin kullanıcılar, iCloud, Apple Music ve daha birçok hizmete ücreti mukabilinde erişebiliyor. Geçtiğimiz günlerde Apple'ın abonelik ücretlerinde zam yapacağına dair haberler ortaya çıkmıştı.

Henüz bu haberin üzerinden bir hafta geçmeden kullanıcılara yeni bir bilgilendirme e-postası gönderildi. Apple, öğrenci abonelerine gönderdiği mailde; Apple Music uygulamasına zam yaptığını ve bu nedenden dolayı abonelik paketlerindeki fiyat değişikliğini de kullanıcılarına bildirdi.

APPLE MUSIC, ÖĞRENCİ ABONELERİ İÇİN ZAM YAPILDI

Apple Music şu anda dört farklı abonelik sunuyor; bireysel, aile, öğrenci ve Ses Planı. Bu hizmetlerden öğrenciler, tahmin de edeceğiniz üzere diğer abonelerden daha az bir fatura ödüyor. Ancak kısa süre önce Apple, öğrenciler içinde yeni bir zam yaptığını duyurdu.

https://twitter.com/LVDNoff/status/1527987674354978822

İlk olarak Güney Afrika'daki kullanıcılarına gönderilen e-postada Apple, '' Apple Music‌'e abone olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu abonelikte yapılacak bir değişiklik hakkında sizi bilgilendirmek istedik.Apple, bu aboneliğin fiyatını ayda 1,49 ABD dolarından ayda 1,99 ABD dolarına yükseltiyor.” dedi. Bu da, mevcut öğrenci aboneliklerinin 2 dolara kadar yükseleceği anlamına geliyor.

Öğrenciler Üzgün: Apple Music Abonelik Fiyatına Zam

Sadece Güney Afrika değil. Aynı zamanda;  Avustralya, Filipinler, Singapur, Malezya, Suudi Arabistan, Yeni Zelanda,Hindistan, Endonezya, İsrail ve Kenya'daki kullanıcılara da aynı e-posta gitti. Türkiye'de henüz böyle bir e-posta kullanıcılara ulaşmadı. Ancak yeni fiyatlandırma herkesi kapsayacağı için, yakında ülkemizdeki Apple Music kullanıcıları da zamlı fiyattan tarifelendirilecek. 

 

 

Kaynak: Apple
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...