Tgrt Haber
03 Ocak 2022 16:42

Aralık ayının en güçlü telefonları açıklandı: İşte liste

Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, Oppo, Realme, Poco ve daha onlarca marka... Akıllı telefon kıyaslama platformu AnTuTu, aylık performans listesini güncelledi. Ocak ayına girilmesiyle birlikte Aralık 2021 en güçlü modeller listesi açıklandı. İşte en iyi orta ve amiral gemisi modeller...

Aralık ayının en güçlü telefonları açıklandı: İşte liste
en güçlü telefonlar,AnTuTu en güçlü telefonlar,en iyi telefonlar,akıllı telefon modelleri

Akıllı telefon pazarında Aralık ayının en güçlü modeli belli oldu. Her ay düzenli olarak telefonları performansına göre sıralayan AnTuTu ekibi, Ocak ayına girilmesiyle birlikte en güncel listeyi de paylaştı. Peki 2021'in finalinde en güçlü akıllı telefon hangisi oldu?

Güçlü işlemcisiyle rekabet eden Black Shark 4S Pro, üst üste üçüncü ayında da zirveyi kimseye kaptırmadı. AnTuTu'ya göre Aralık ayında da Black Shark 4S Pro lider oldu. Xiaomi'ye ait oyuncu telefonu Black Shark 4S Pro, Snapdragon 888 Plus işlemci ve 16 GB RAM seçeneğiyle tüm rakiplerini geride bıraktı.

EN GÜÇLÜ TELEFON BLACK SHARK 4S PRO

AnTuTu, en iyi 10 amiral gemisi sıralamasında Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili telefonların bulunmadığını açıkladı. Verilerin yetersiz olması nedeniyle sıralamada Snapdragon 888 gibi eski işlemciye sahip telefonlar yer aldı. 

Aralık ayının en güçlü telefonları açıklandı: İşte liste

AnTuTu ekibi, Ocak ayı sıralamasında Snapdragon 8 Gen 1 işlemcili telefonlarında yer alacağını açıkladı. Amiral gemisi telefonların yanı sıra, orta segment modeller içinde bir liste yayınlandı. Bu listede ise en iyi on telefon arasında ilk sıraları, Snapdragon 700G serisi işlemcili telefonlar aldı. Sıralama ise şu şekilde;

  1. iQOO Z5
  2. Honor 60 Pro
  3. OPPO Reno 7 5G
  4. Xiaomi 11 Lite 5G NE
  5. Honor 60
  6. Xiaomi Civi
  7. Honor 50 Pro
  8. -Honor 50
  9. OPPO Reno6 5G
  10. Huawei Nova 9 Pro
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...