Tgrt Haber
08 Nisan 2023 02:02 - Güncelleme : 08 Nisan 2023 12:29

Baykar'ın Milli Teknoloji Merkezi'nden görüntüler paylaşıldı: Sosyal donatılarla dolu bir merkez

Baykar tarafından yüksek teknolojiye sahip İHA platformlarının milli ve özgün olarak geliştirildiği, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'ne ait görüntüler ortaya çıktı. Selçuk Bayraktar tarafından paylaşılan görüntülerde, Ar-Ge tesislerinin yanı sıra birçok sosyal alan da bulunuyor. Çalışanların çocukları için kreşten futbol sahasına, saunadan konaklama tesislerine kadar her türlü imkan mevcut.

Baykar'ın Milli Teknoloji Merkezi'nden görüntüler paylaşıldı: Sosyal donatılarla dolu bir merkez
Baykar,Bayraktar,teknoloji,merkez

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı.

ADETA UZAY ÜSSÜ... 

Dünyanın en üst düzey sosyal donatılara sahip olan tesiste, 200 bin metrekarelik bir arazi üzerinde Ar-Ge ve Tasarım Merkezi, üretim, mekanik ve elektronik entegrasyon aşamaları bir arada bulunuyor. 58 bin metrekarelik modern Ar-Ge ve Tasarım merkezinde 13 farklı mühendislik disiplini bir arada çalışıyor. Üretim ve entegrasyon tesisleri ise 100 bin metrekare kapalı alanda yer almakta.

https://twitter.com/Selcuk/status/1644418670368628757

FUTBOL SAHASINDAN SPA MERKEZİNE KADAR HER ŞEY MEVCUT

Ayrıca 24 bin metrekarelik Baykar Park’ın içinde suni çim futbol sahası, basketbol ve voleybol sahaları ile yürüyüş parkuru mevcut. Ar-Ge ve Tasarım Merkezi içinde de mescid, konferans salonu, cep sineması, iki kapalı havuz, hamam, sauna, spa merkezi ve fitness salonu var.

ÇALIŞANLARIN ÇOCUKLARINA KREŞ

Çocuk sahibi çalışanlar için ise kreş, 45 oda, 70 yataklı konaklama tesisi ile 670 kişilik oturma kapasitesine sahip yemekhane, iki adet kafeterya, 440 aracın park edebileceği 22 bin metrekarelik otopark da tesislerin içinde... 

 

 

 

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...