Tgrt Haber

CES 2024'ün en iyisi... Razer, müthiş özelliklere sahip arabasıyla etkinliğin tozunu aldı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Mashable
13 Ocak 2024 10:41 - Güncelleme : 13 Ocak 2024 10:44
CES 2024'ün en iyisi... Razer, müthiş özelliklere sahip arabasıyla etkinliğin tozunu aldı
razer,ces 2024,otomobil

CES 2024 etkniliği, üç gün boyunca harika teknolojilerin tanıtılmasıyla son buldu. Fuarda heyecan verici ürünler sergilenirken, Razer ise etkinliğe damga vuran isimlerden biriydi; hatta en iyisi de denebilir!

Teknoloji severlerin yakından takip ettiği CES 2024, 9 Ocak'ta başladı ve 12 Ocak'ta sona erdi. Birbirinden iddialı ürünlerin ve inovasyonların sergilendiği fuarda, CES dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Afeela isimli konsept otomobil, PS5'in DualSense koluyla kontrol edilirken, epey alkış toplamıştı. Ancak Razer, bunun daha ötesinde işler ortaya koydu ve inanılmaz bir otomobil tanıttı.

RAZER LEXUS TX, CES'İN TOZUNU ALDI

Razer'ın bu "oyuncu" arabası, Las Vegas'ın ünlü AVM'lerinden LinQ Promenade'de kapısını ziyaretçilere açtı. Oyuncu odaklı firma, 2024 model  Lexus TX'i almış ve oyunculara göre modifiye etmiş.

Öyle ki, aracın kendi koltukları çıkarılmış ve yerine Razer'ın oyunculara yönelik ürettiği Iskur (bizim İşkur'la alakası yok) model koltuklar yerleştirilmiş. Koltukların tanesinin ülkemizde fiyatının 40 bin TL civarında olduğunu belirtmekte de fayda var.

CES 2024'ün en iyisi... Razer, müthiş özelliklere sahip arabasıyla etkinliğin tozunu aldı

Öte yandan Mashable'nin aktardığına göre arka  koltuklarda oturanlar için iki adet 27 inç'lik Razer monitör bulunuyor. Önlerinde de Razer klavye ve fareler mevcut. Yani bir nevi yolcular için "oyun cenneti" diyebiliriz.

Bagajı açtığımızda ise dört adet Razer Blade oyuncu laptopu bizi karşılıyor. Her biri de Razer Core X Chroma eGPU'dan güç alıyor. Yani neredeyse dört adet masaüstü gücünde bilgisayarımız var; grafik kartları dahil.

Kaynak: Mashable
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...