Tgrt Haber
26 Mart 2023 10:12 - Güncelleme : 26 Mart 2023 10:46

Counter-Strike 2’de bomba yenilik: Valorant’taki özellik kopyalandı!

Geçtiğimiz günlerde Valve tarafından duyurulan CS:GO 2 (Counter-Strike 2) için çok önemli bir özellik ortaya çıktı. Valorant’tan kopyalanan bu özellik, hilecilerin önünü kesecek.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Counter-Strike 2’de bomba yenilik: Valorant’taki özellik kopyalandı!
counter strike 2,cs go

Yıllara meydan okuyan CS:GO, on yıldan fazla süredir hiçbir şekilde güncelleme almıyordu. Ancak geliştirici Valve popüler bu oyunun devam versiyonunu geçtiğimiz günlerde duyurdu.

Daha önce sızıntı ve iddialarla ortaya çıkan Counter-Strike 2, Valve tarafından resmi olarak duyuruldu. Devam oyunu şu an sınırlı sayıda oyuncuda test edilirken 2023 yaz ayında tüm kullanıcılara açılacak. CS:GO 2 için önemli grafik iyileştirmeleri ve güncellemeler yapılırken, test kullanıcıları çok önemli bir yenilik fark etti.

HİLECİLERİN ÖNÜ KESİLECEK

Halen test aşamasında olan ve bazı kullanıcılar için kullanılabilen Counter Strike 2 için önemli bir özellik ortaya çıktı.

Valve, test kodlarındaki verilere göre CS:GO 2 için ‘’VAC Live’’ adı verilen bir özelliği test ediyor. Söz konusu özellik halihazırda Valorant’ta yer alıyor ve hilecilerin önünü kesiyor. 

Kod açıklaması basitçe ‘’Dolandırıcı Algılandı’’ uyarısı ve ‘’Bu maç VAC Lİve tarafından iptal edildi’’ ifadelerini kapsıyor. 

https://twitter.com/aquaismissing/status/1639013407599755264

Valortan’ta var olan bu koruma ile oyunda tespit edilen hileci men ediliyor. CS:GO’da özellik böyle çalışmasa da, güncellenen Counter-Strike 2 artık Valorant ile aynı sistemde çalışacak. 



Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...