Tgrt Haber

Elon Musk, Trump'ın ardından Kanye West'in de Twitter engelini kaldırdı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
21 Kasım 2022 11:52 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 11:53
Elon Musk, Trump'ın ardından Kanye West'in de Twitter engelini kaldırdı
musk,kanye west,,

Twitter'ın yeni patronu Musk, daha önce sosyal ağdan çeşitli nedenlerden dolayı ihtar edilen ünlülerin hesabını yeniden erişime açtı.

Twitter'ın yeni sahibi ElonMusk, sosyal platformun politikalarını yeniden düzenleyerek önemli değişikler yaptı.

İfade özgürlüğünü destekleyen ünlü iş adamı, daha önce kötü söylemler nedeniyle platformdan engellenen Donald Trump'ın hesabını geri aktif etti. Trump'ın ardından şimdi bir başka ünlü ismin daha engeli kaldırıldı.

KANYE WEST, YENİDEN TWITTER'DA 

Ye kullanıcı isimli Amerikalı müzisyen Kanye West, iki haftalık aradan sonra yeniden Twitter'a döndü. Peki West ne yaptı da platformdan engellendi?

Ünlü müzisyen, daha önce yaptığı bir Yahudi karşıtı tweet nedeniyle Twitter tarafından engellenmişti. Hesabı bir süre askıya alınan West, Musk'ın kararıyla Twitter'a yeniden kavuştu ve geri dönüşünü de paylaştığı başka bir tweet ile duyurdu.

https://twitter.com/elonmusk/status/1594467773706817537

Ye'nin uzun süre sonra attığı tweet'e Musk'ın cevap vermesi de dikkat çekti. West, ''Test ediyorum Test ediyorum Twitter'ımın engelinin kaldırılıp kaldırılmadığını görüyorum'' açıklamasını yaptıktan sonra, Twitter'ın yeni patronu Musk, '' Nefret ettiğin şeyi öldürme, sevdiğin şeyi sakla'' diyerek karşılık verdi.

 

 

 

 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...