Tgrt Haber
09 May 2022 11:32 - Güncelleme : 09 May 2022 11:49

Elon Musk'ın 'Kendi Ölümü' İle İlgili Tweet'i Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

Elon Musk, attığı tweet'ler ile kafaları karıştırmaya devam ediyor. Ünlü milyarder, son paylaşımında kendi ölümüyle ilgili bir konuyu dile getirdi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Twitter
Elon Musk'ın 'Kendi Ölümü' İle İlgili Tweet'i Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

Son yılların en çok konuşulan isimlerinden Elon Musk, attığı her tweet ile gündeme gelmeye devam ediyor. Tesla ve SpaceX'in CEO'su, Twitter'ın ise yeni sahibi Musk, son paylaştığı tweet ile sosyal medyayı bir kez daha ayağa kaldırdı.

Tartışmalı konularla gündeme gelen Musk, paylaştığı yeni tweeti'nde kendiyle ilgili ilgili ilginç bir yorumda bulundu. Musk'ın çelişkili sözleri ise takipçilerin kafasında soru işaretlerine neden oldu.

ELON MUSK'IN SON PAYLAŞIMI ŞAŞIRTTI

Dünyanın en zengin insanı Musk, 'gizemli koşullar' altında ölümle ilgili şifreli bir tweet attı. Tesla CEO'su, gizemli koşullar altında öleceğini öne sürerek sosyal medyayı bir kez daha ayağa kaldırdı.

Elon Musk'ın 'Kendi Ölümü' İle İlgili Tweet'i Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı

Elon Musk'ın paylaştığı tweet'in, Rusya'dan gelen bir tehdite bağlı olduğu düşünülüyor. Zira son zamanlarda Putin'i hedefine alan Musk'ın, bazı tehditler alması da yüksek bir ihtimal.

Tam açıklaması,'' Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi'' şeklindeki tweet, binlerce kişiyi yorumlara döktü.

Musk'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine gelirken, annesinin attığı tweet de tartışılan başka bir konu oldu. Musk'ın annesi, ''Bu komik değil'' diyerek yorumda bulundu. Bunun karşılığınnda ise Elon Musk, ''Üzgünüm! Hayatta kalmak için elimden geleniyapacağım'' yanıtını verdi. 

RUSYA KONUSUNDA AĞIR KONUŞTU

Elon Musk'ın böyle bir tweet atmasının ardında Rusya'nın yer aldığı söyleniyor. Hatırlarsınız Musk, Rusya'nın Ukrayna işgalini defalarca kez sosyal medyadan kınadı. Sadece bu da değil. Ayrıca ünlü milyarder, Rusya Devlet Başkanı Putin'i de tek tek mücadeleye çağırdı. Sanal ortamda Rusya'ya adeta savaş açan Musk, söylentilere göre Rusya tarafından tehdit ediliyor. Konuyla ilgili çok fazla detay vermeyen iş adamının, neden böyle bir paylaşımda bulunma gereği duyduğuna da ayrı bir parantez açmak gerek.

 

Kaynak: Twitter
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...