Tgrt Haber

Elon Musk’ın puan kırdığı ödev binlerce dolara satıldı!

10 Aralık 2021 15:49
Elon Musk’ın puan kırdığı ödev binlerce dolara satıldı!
elon musk,tesla,spacex,teknoloji

SpaceX ve Tesla şirketlerinin CEO'su Elon Musk, sadece ismiyle para kazandırdı. Eski öğrencisi, Musk'ın adının yazdığı ödevini yaklaşık 8 bin dolara sattı.

Milyarder iş insanı Elon Musk'ın sadece ismi bile para kazandırıyor. Güney Afrikalı bir baba ve Kanadalı bir annenin çocuğu Musk, ABD’ye taşındığı ilk yıllarında bir süreliğine üniversitede asistanlık yaptı. Bu süreçte öğrencilere ödevler de verdi. İşte o ödevlerden biri para etti!

Elon Musk’ın 25 yıl önce eski öğrencisi satışa çıkardı. Açık artırmada ödev, 7 bin 753 dolara alıcı buldu. Musk, söz konusu ödevi Pennsylvania Üniversitesinin Wharton Okulunda asistanlık yaparken verdi. Tarihler 1995’i gösteriyordu. Ödevde Musk'un argo ifadeler içerdiği için puan kırdığı da görülüyor.  

MUSK, ARGO ANLATIMDAN PUAN KIRDI!

Musk’ın eski öğrencisinin satışa çıkardığı ödev kağıtlarında, Musk’ın bazı yerleri işaretlediği görülüyor. 

Ödevi satışa çıkaran RR Müzayedesi’ne göre, Musk’ın eski öğrencisi Brian Thomas’ın bu ödevi “Girişimcilik: Uygulama ve Faaliyetler” dersine aitti. Ayrıca ödev toplamda 9 sayfa ve kitapçığın ön kapağında Musk’ın isim ve soy isminin baş harfleri yer alıyor.

Musk'ın puan verdiği ödevin kapak sayfası

Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX’in ve elektrikli araç şirketi Tesla’nın CEO’su Elon Musk, birçok önemli girişimin sahibi. Kurucusu olduğu Neuralink beyin çipi girişimi ve SolarCity güneş paneli projesine de büyük yatırımlar yapıyor. 

Bu arada, Musk yakın bir zamanda şaşırtıcı bir tweet attı. Sıklıkla Twitter paylaşımları ile gündeme gelen girişimci, yoğun iş temposundan yorulduğunu dile getirdi. Musk, tüm işlerini bırakmak istediğini ve belki de onun için en iyisinin influencerlık yapmak olduğunu belirtti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...