Tgrt Haber
18 Şubat 2022 16:06 - Güncelleme : 18 Şubat 2022 16:09

Epic Games haftanın oyununu açıkladı: Toplam değeri 250 TL

Her hafta ücretli bir oyunu ücretsiz olarak sunan Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyununu açıkladı. 250 Tl değerindeki Brothers - A Tale of Two Sons kısa sürelğine ücretsiz.

Epic Games, 250 TL'lik oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptı.
Epic Games, 250 TL'lik oyunu kısa süreliğine ücretsiz yaptı.

Dünyanın en büyük oyun platformlarından Epic Games, haftalık ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor. Kullanıcıların yüzünü güldürecek hediyeler veren Epic Games, bu haftanın ücretsiz oyununu da açıkladı.

Epic Games'in bu hafta ücretsiz olarak sunduğu oyun Brothers: A Tale of Two Sons oldu. 2013 yılında büyük beğeni toplayan oyun, BAFTA Oyunlaru Öykü Ödülüne'de layık görüldü.

BROTHERS: A TALE OF TWO SONS, KISA SÜRELİĞİNE ÜCRETSİZ


Bu hafta ücretsiz olarak sunulan  Brothers: A Tale of Two Sons, hikaye bakımından oldukça dikkat çekici. Oyun, babalarının hastalığına çare bulmak için fantezi dünyasında yolculuğa çıkan iki kardeşin hikayesini anlatıyor.

Epic Games haftanın oyununu açıkladı: Toplam değeri 250 TL

 Brothers: A Tale of Two Sons, video oyunları arasında hikayesi nedeniyle oynanacak önemli oyunlardan biri. Sizler de Epic Games internet sitesine girerek kısa süreliğine ücretsiz olan bu oyunu indirebilirsiniz. Epic Games'in sitesine gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca oyunun, geçici bir süre ücretsiz olduğunu da unutmamakta fayda var. Oyunu deneyimelemek için 24 Şubat'a kadar süre var. Bu süre sona erdiğinde oyun tekrardan ücretli olacaktır. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...