Tgrt Haber
13 Ocak 2023 09:18 - Güncelleme : 13 Ocak 2023 09:34

Epic Games toplam 350 TL değerinde üç oyunu ücretsiz yaptı!

Yeni yıla hızlı başlayan Epic Games, bu hafta kullanıcılara sunulacak üç yeni oyununu açıkladı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: epic games
Epic Games toplam 350 TL değerinde üç oyunu ücretsiz yaptı!
epic games,oyun,teknoloji

Epic Games, yeni yılda da hız kesmeden ücretsiz oyunlarını kullanıcıya sunmaya başladı. Popüler oyun platformunun 19 Ocak tarihine kadar ücretsiz vereceği üç yeni oyun da açıkladı.

Buna göre Epic Games Store'da DivineKnockout , First Class Trouble ve Gamedec: Definitive Edition oyunları ücretsiz olarak kullanıcılarla buluşuyor. Normal şartlarda Epic, en fazla iki ücretsiz oyunu kütüphaneye eklemeye müsade eder. Ancak ocak ayında şirket kullanıcılara jest yapıyor.

EPİC GAMES'TE 3 OYUN ÜCRETSİZ

Ücretsiz verilen oyunlardan Divine Knockout, Nintendo'nun Super Smash Bros serisindeni lham alan üç boyutlu bir platform dövüş oyunudur.

First Class Trouble ise oyuncuların uğursuz bir yapay zeka ile uğraşırken aralarında sahtekar hangisi, bunu açığa çıkaran bir sosyal çıkarım oyunu. 

Son olarak Gamedec: Definitive Edition da, izometrik bir siberpunk RPG'dir. Üç oyun da Epic Games Store kullanıcılarının şu andan itibaren 19 Ocak Perşembe'ye kadar talep etmesi için mevcut. Sizler de hesabınızdan giriş yaptıysanız, ücretsiz olarak verilen oyunları 19 Ocak'a kadar kitaplığınıza ekleyebilirsiniz.

 

 

Kaynak: epic games
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...