Tgrt Haber

Epic Games, üçlü sürpriz yaptı: Ücretsiz oyunlarını duyurdu

30 Aralık 2021 12:46
Epic Games, üçlü sürpriz yaptı: Ücretsiz oyunlarını duyurdu
epic games,ücretsiz oyun,ücretsiz epic games oyunu,30 aralık epic games,gta 5 oyunu,tomb raider

Oyun severlerin günlerdir merakla beklediği ücretsiz oyunlar yayınlanıyor. Video oyun şirketi Epic Games, 16 Aralık - 30 Aralık tarihleri arasında her gün bir oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Kampanya dahilinde 30 Aralık günü ücretsiz olacak oyun belli oldu.

Epic Games, kampanya dahilindeki son ücretsiz oyunu belli oldu. Kampanya hakkındaki söylentilerde, söz konusu oyunun Tomb Raider: Definitive Survivor Trilogy olduğu iddia edilmişti. Oyun, Lara Croft'u çarpıcı grafikler ve hikaye anlatımıyla sunuyor. 

Tomb Raider hayranlarını heyecanlandıran iddiaların ardından Epic Games, onbeşinci ücretsiz oyununu erişime açtı. ABD merkezli şirketin yeni yıl hediyesi olarak sunduğu son ücretsiz oyun Epic Games Store'dan indirilebilecek. 

EPIC GAMES, 3 OYUNU ÜCRETSİZ YAPTI

Oyun şirketinin yaptığı duyuruya göre; Tomb Raider'ın 3 oyunu ücretsiz oldu. Bunlar; Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ve Tomb Raider GOTYBu oyunların Epic Games Store'daki toplam fiyatı 295 TL. Ancak kullanıcılar 6 Ocak 2022 saat 19.00'a kadar bu oyunları kütüphaneye eklerse artık ücretsiz kullanabilecek. 

Epic Games, üçlü sürpriz yaptı: Ücretsiz oyunlarını duyurdu

Oyuncuları platforma çekmeye çalışan şirket, Epic Games Store ile çeşitli kampanyalar düzenliyor. Epic Games Store’da en çok kullanıcı çeken oyun ise Grand Theft Auto 5 (GTA V) olarak dikkat çekiyor. Epic Games’in uzun süredir düzenlediği ücretsiz oyun kampanyalarının ne zamana kadar devam edeceği bilinmiyor. 

30 Aralık'ın ücretsiz Epic Games oyunu da diğer günlerde olduğu gibi saat 19.00’da duyuruldu. Ardından ise oyunlar erişime açıldı.  

Epic Games, kampanya döneminde 14 oyunu ücretsiz olarak erişime açmıştı. İşte bu oyunlar; 

16 Aralık- Shenmue III
17 Aralık- Neon Abyss
18 Aralık- Remnant: From the Ashes
19 Aralık- The Vanishing of Ethan Carter
20 Aralık- Loop Hero
21 Aralık- Second Extinction
22 Aralık- Mutant Year Zero: Road to Eden
23 Aralık- Vampyr
24 Aralık- Pathfinder: Kingmaker Ücretsiz
25 Aralık- Prey
26 Aralık- Control
27 Aralık- Mages of Mystralia
28 Aralık- Moving Out
29 Aralık- Salt and Sanctuary

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...