Tgrt Haber
12 Nisan 2024 18:55 - Güncelleme : 12 Nisan 2024 18:58

Fallout 76 13-14 Nisan'da Steam'de ücretsiz olacak

Steam, oyuncuları memnun etmek için Fallout 76 gibi ikonik bir oyunu ücretsiz olarak sunuyor. Bethesda'nın sevilen yapımı, ayrıca haftasonundan itibaren yüzde 80 indirimle de satışa sunulacak. İşte detaylar...

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
Fallout 76 13-14 Nisan'da Steam'de ücretsiz olacak

Dünyanın en büyük çevrim içi oyun platformu Steam, oyuncuları sevindirecek bir kampanyayı duyurdu. Her hafta olduğu gibi bu hafta sonu da ücretsiz oyun fırsatı sunan Steam, bu sefer de oyunculara ikonik bir yapımla sürpriz yapacak. Toplamda 83,98 dolarlık değere sahip olan iki oyun, 13-14 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilecek.

FALLOUT 76 BU HAFTASONU ÜCRETSİZ OYNANACAK

Fallout 76, Steam'in hafta sonu ücretsiz oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. Bethesda'nın sevilen açık dünya RPG oyunu, oyunculara ücretsiz deneyim imkanı sunacak.

Fallout 76 13-14 Nisan'da Steam'de ücretsiz olacak - 1. Resim

Ayrıca, oyuna yüzde 80 indirim uygulanacak, böylece oyuncular, kampanya sonrası oyunu satın almak istediklerinde cazip bir fiyattan faydalanabilecekler.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...