Tgrt Haber
01 Ağustos 2022 09:10 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 09:15

Samsung'dan bol renkli Galaxy Z Flip 4: 70'in üzerinde seçenek olacak

Samsung'un önümüzdeki haftalarda piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy Z Flip 4, firmanın resmi internet sitesinde bolca renkli olacağını gösteren bilgiyle ortaya çıktı. Cihazda bu kadar seçeneğin olmasıysa dikkatleri epey üzerine çekti.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Sammobile
Samsung'dan bol renkli Galaxy Z Flip 4: 70'in üzerinde seçenek olacak
samsung,z flip 4,akıllı telefon

Teknoloji devi Samsung, birkaç gün önce paylaştığı kısa video ile yeni etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Aksilik olmaması durumuda şirket, GalaxyZ Flip4 ve Fold4 ikilisini 10 Ağustos'ta piyasaya sürecek. Yeni telefonlar için merak edilen detaylar önceden ortaya çıkarken, şimdi ise Z Flip 4'ün bol renkli seçeneğe sahip olacağı gündeme geldi.

Samsung, Galaxy Z Flip 4'ün 70'ten fazla renk seçeneğiyle geleceğini resmi internet sitesi üzerinden onayladı. Z Flip 3 için de benzer strateji sergileyen firma, Flip 4'te Asya ve Avrupa'da daha fazla ülkeyi kapsayacak bol renkli seçenekler sunacak.

FLIP 4, RENK SEÇENEKLERİYLE ŞAŞIRTACAK

Teknoloji sitelerinden 9to5Google'ın haberine göre Samsung, bir sonraki katlanabilir kapaklı modelinde 71 farklı renk kombinasyonuna yer verecek. Söz konusu kombinasyon, ilk olarak Reddit kullanıcılarından AlexQuakeZ tarafından tespit edildi.

Samsung Care Plus sigorta sayfasında keşfedilen bilgide, telefon için onlarca renk seçeneği açıkça görünüyor. Grafit, Pembe Altın, Bora Mor ve Mavi, internet sitesinde listelenen renklerden birkaçı. Bu, aynı zamanda Z Fold 4'ü de kapsıyor.

Samsung'dan bol renkli Galaxy Z Flip 4: 70'in üzerinde seçenek olacak

Listede yer alan renkler; yeşil, lacivert, kırmızı, sarı ve beyaz ile birleştirildiğinde toplamda 71 kombinasyona yol açıyor. Önceki modellerde olduğu gibi bu kombinasyonu da, cihazın alt ve üst panellerine uygulayabileceksiniz. Z Flip 3'te ise bu rakamın sadece 49 farklı kombinasyonu içerdiğinin de altını çizelim. 

Z Fold 4'e gelirsek bu cihaz, Flip 4'ün görüldüğü internet sitesinde renk seçenekleriyle onaylandı. Care Plus sigortası aracılığıyla erişilen sayfada Z Fold 4'ün; gri, açık altın ve siyah renklerle geleceği tespit edildi. 

Yine aynı etkinlikte sergilenmesi beklenen Galaxy Watch 5, hem 40 mm hem de 44 mm modellerinde grafil ile gümüş renklere sahip olacak. Ancak mavi ve altın renk seçenekelerinin diğer sürümlerde olabileceğini de unutmamakta fayda var. Samsung, bahsi geçen tüm ürünlerini birkaç gün içinde piyasaya sunacak. Yeni katlanabilirler etkinlikte başrol oynarken, akıllı saatlerin de dikkatleri üzerine çekmesi bekleniyor. 

 

Kaynak: Sammobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...