Tgrt Haber
06 Nisan 2022 10:26 - Güncelleme : 06 Nisan 2022 10:41

Google'dan acil uyarı: Uygulamayı hemen güncelleyin

Geçtiğimiz hafta Chrome'un 100. versiyonu ile karşımıza çıkan Google, yeni bir güvenlik açığı sebebiyle acil bir güncelleme daha yayınladı. Ayrıca kullanıcıları yeni sürümü yüklemesi konusunda da uyardı.

Google'dan acil uyarı: Uygulamayı hemen güncelleyin

Google, geçtiğimiz haftalarda popüler tarayıcısı Chrome'un ilk üç haneli sürümü 100'ü yayınladı. Yeni güncellemenin piyasaya çıkmasından kısa süre sonra acil bir güncelleme daha kullanıma sunuldu.

Son zamanlarda çeşitli güvenlik açıklarını tespit eden Google, kullanıcıları acil olarak bu güncellemeyi yapması konusunda uyardı.

GOOGLE CHROME İÇİN ACİL GÜNCELLEME

Geçtiğimiz haftalarda Google, yine güvenlik açığı nedeniyle kullanıcıları yeni sürüme yükseltmeleri konusunda uyarmıştı. Şimdi ise teknoloji devinden ikinci uyarı geldi. Yeni bir güvenlik açığı tespit eden Google, Chrome için bir güncellemeyi daha kullanıma sundu.

Google tarafından piyasaya sürülen yeni Chrome güncellemesi, 100.0.4896.75 yapı numarasıyla geliyor. Google, Chrome 100'ü yayınladığında zaten 28 güvenlik açığını gidermişti. Ancak şirket, yeni sürümde de bir açık çıktığını keşfederek acil durum güncellemesi daha yayınladı. 

Google'dan acil uyarı: Uygulamayı hemen güncelleyin

Söz konusu güncelleme; Windows, Mac ve Linux tabanlı cihazlardaki Chrome sürümlerine geliyor. Sizler de yeni güncellemenin gelip gelmediğini, Google Chrome menünüzde Yardım|Hakkında seçeneğine giderek, denetleyip yükleyebilirsiniz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...