Tgrt Haber
15 Haziran 2022 10:00 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 10:00

Instagram'da sorun yaşanıyor: Kullanıcılar durumdan şikayetçi

Instagram uygulamasında son 24 saat içinde bazı sorunlar yaşanıyor. Kullanıcılar, hikayelerin tekrar tekrar görüntülendiğini bildirdi. Instagram'dan açıklama gecikmedi.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: The Verge
Instagram'da sorun yaşanıyor: Kullanıcılar durumdan şikayetçi
teknoloji,Instagram

Sosyal medya uygulaması Instagram'da son bir gün içinde bazı anormallikler var. Popüler uygulama, Hikayeleri görüntülerken bazı kişilerde hataya neden oluyor.

Türkiye dahil onlarca ülkedeki kullanıcıların çoğu, son 24 saat içinde Hikaye gösteriminde tekrara düşen bir hata olduğunu bildirdi. Konuya ilişkin Instagram'dan da açıklama geldi.

HİKAYELER'DE SORUN YAŞANIYOR

Instagram'ın en çok kullanılan özelliklerden Hikayeler, son 24 saattir bazı hatalarla karşı karşıya.

Kullanıcılar, bir Hikaye izlediklerinde, yeniden o Hikaye'nin karşılarına çıktığını belirtti. Durum büyük platformlarda ve Twitter'da gündeme geldi.

Instagram'da sorun yaşanıyor: Kullanıcılar durumdan şikayetçi

Reddit'deki kullanıcılar Hikaye tekrarına ilişkin durumu belirtirken, öte yandan Twitter'daki kullanıcılarda aynı durumdan muzdarip olduğunu ifade etti.

AÇIKLAMA GELDİ

Yaşanan duruma karşı Instagram cephesinden açıklama geldi. The Verge'e bir e-posta gönderen Meta sözcüsü, ''bazı kişilerin Instagram Hikayelerine erişmekte sorun yaşadığının farkında olduklarını'' söyledi.

Aynı mailde Meta sözcüsü Pai, her şeyi olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalıştıklarını da sözlerini ekledi. Peki sorun tam olarak neydi?

Raporlara göre kullanıcılar, Instagram'da birinin paylaştığı hikayeyi görüntülerken, kaydırma yaptıklarında yine o kişinin hikayesini görüntülediğini belirtti. 

https://twitter.com/chriswelch/status/1536788993949442054

Örnek verecek olursak bir kullanıcının 4 Hikaye paylaştığını varsayalım. Yaşanan sorunda kullanıcı 4 hikayeye bakıp sonrakine geçmek istediğinde, tekrardan karşısına aynı hata çıkıyor. Şu anda bunun için Instagram'ın çalışmaları sürüyor ve sorunun yakın zamanda çözülmesi bekleniyor. 

 

Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...