Tgrt Haber
30 Kasım 2021 15:51

Instagram'daki profil fotoğrafı nasıl büyütülür? Instagram'da küçük profil fotoğraflarını büyütme yöntemi!

"Instagram profil fotoğrafı nasıl büyütülür, küçük Instagram fotoğrafını büyütme yöntemi nedir?" sorularının cevabı araştırılmaya devam ediyor. Hemen hemen herkesin vazgeçilmezi haline gelen sosyal medya uygulaması Instagram'daki kullanıcıların profil fotoğrafları, uygulamanın tasarımı gereği küçük bir daire içinde görünüyor. Instagram'daki profil fotoğrafının nasıl büyütüleceği, Android ve iOS telefonlarda profil resmini büyük görüntülemenin yolları haberimizde...

Instagram'daki profil fotoğrafı nasıl büyütülür? Instagram'da küçük profil fotoğraflarını büyütme yöntemi!
instagram,profil fotoğrafı,profil resmi

Instagram'da profil fotoğrafını büyütmek isteyenler ve profil resmini daha yakından görmek isteyenler, bunu nasıl yapabileceğinin çözüm yollarını arıyor! Ekran görüntüsü alıp zoom yapmak da çözüm olmuyor çünkü fotoğrafın kalitesi düşüyor. Instagram'da profil fotoğrafını büyütmek isteyenler için adım adım Android ve iOS telefonlarda profil resmini büyük görüntülemenin yolları...

INSTAGRAM PROFİL FOTOĞRAFI BÜYÜTME YÖNTEMLERİ

TARAYICI ÜZERİNDEN INSTAGRAM PROFİL FOTOĞRAFI BÜYÜTME

  • Instadp internet sitesine gidin ve "Profile Pictures Downloader" seçeneğine tıklayın.
  • Profil resmini büyütmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını arama butonuna yazın ve aratın.
  • "Devam et/Continue" ibaresine tıklayın ve "Full Size" seçeneğine ilerleyin.
  • Aradığınız Instagram kullanıcısının profil resmini yüksek çözünürlüklü olarak göreceksiniz, eğer fotoğrafı indirmek istiyorsanız "Download" butonuna tıklayın.

ANDROID CİHAZLARDA INSTAGRAM PROFİL FOTOĞRAFI BÜYÜTME

  • Instagram İçin "Profil İndirme" mobil uygulamasını telefonunuza indirin.
  • Profil resmini büyütmek istediğiniz Instagram kullanıcı adını yazın ve arama butonuna yazın.
  • Profil resmini büyütmek istediğiniz hesabı seçin, aradığınız Instagram kullanıcısının profil resmini yüksek çözünürlüklü görüntüleyin.
  • Büyütülmüş olarak gördüğünüz resmi indirebilirsiniz.

Instagram'daki profil fotoğrafı nasıl büyütülür? Instagram'da küçük profil fotoğraflarını büyütme yöntemi!

IOS CİHAZLARDA INSTAGRAM PROFİL RESMİ BÜYÜTME

  • "Büyük Profil Foto" mobil uygulamasını telefonunuza indirin.
  • Profil resmini büyütmek istediğiniz kişinin Instagram kullanıcı adını yazın ve aratın.
  • Profil resmini büyütmek istediğiniz hesaba dokunduktan sonra aradığınız Instagram kullanıcısının profil resmini yüksek çözünürlüklü olarak göreceksiniz.
  • Büyütülmüş olarak gördüğünüz resmi kaydedebilirsiniz.

Bu işlemleri uygulama üzerinden yapmak istiyorsanız herhangi bir üyelik oluşturmanıza ve ücret ödemenize gerek yok. Görüntülemek istediğiniz profil fotoğraflarını bu şekilde yakınlaştırabilir, yüksek çözünürlükle görüntüleyebilirsiniz.

INSTAGRAM'A YENİ GELEN "SEN DE EKLE" ÖZELLİĞİ NEDİR?

"Sen de Ekle" özelliği, Instagram kullanıcılarının hikaye sekmesinde yer alan çıkartmalar arasında bulunuyor. Bu özelliği çıkartma ile birlikte kullanıcılar, bir istemi veya belirli bir konuyu izleyerek diğer kullanıcıların hikayelerine kendi hikayeleriyle yanıt verebiliyor. Böylece bir nevi bir hikaye zinciri oluşmuş oluyor. 

Örneğin, "günün doğa fotoğrafı" istemini belirleyip "sen de ekle" çıkartmasını hikayesine ekleyen bir kullanıcıya, diğer kullanıcılar kendi hikayeleriyle yanıt verebiliyor. Kullanıcılar yanıt verdiğinde ise çıkartma üzerindeki profil balonlarının arasına ekleniyor ve birbirbirini farklı fotoğraflar ile takip eden bir hikaye zinciri oluşuyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...