Tgrt Haber
21 Şubat 2022 15:35 - Güncelleme : 21 Şubat 2022 16:07

iPhone 14 Pro tasarımında sona gelindi: Deneme üretimi de başladı

Apple'ın tedarikçilerinden Foxconn'un raporuna göre iPhone 14 Pro, tasarım aşamasında sona geldi. Cihaz artık üretime geçecek.

Apple'ın yeni telefonları için geri sayım başladı.
Apple'ın yeni telefonları için geri sayım başladı.

Apple'ın yeni cihazları için hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Teknoloji devi geçtiğimiz yılın Eylül ayında iPhone 13 serisini piyasaya sürerken, şimdi ise yeni iPhone 14 serisi için geri sayım başladı.

iPhone 14 ile büyük değişikliklere hazırlanan Apple, son çıkan raporlara göre söz konusu cihazları deneme üretim sürecine aldı. Daha da önemlisi Apple tedarikçisi Foxconn, iPhone 14 Pro'nun tasarımında sona gelindiğini belirtti.

IPHONE 14 SERİSİ GELİYOR

Taiwan Economic Times'in raporuna göre Apple'ın en büyük tedarikçilerinden Foxconn, iPhone 14 Pro'nun deneme üretimine başladı ve cihazın tasarımını da tamamladı.

iPhone 14 serisinin üst modellerini Foxconn'un üreteceği öne sürülürken, alt modeller ise bir başka tedarikçi Luxshare tarafından üretilecek.

iPhone 14 Pro tasarımında sona gelindi: Deneme üretimi de başladı

Apple'ın iPhone 14 modeli kısa süre önce deneme üretimine girdi. Eylül ayı civarlarında tanıtılaması beklenen cihazlar, gerek özellik gerek tasarım tarafında pek çok değişikliğe sahip olacak. Ayrıca bir raporda iPhone 14 ve iPhone 14 Pro'nun, eski modellerden iPhone 4 ve iPhone 5'in nostaljik tasarım seçeneğini çağırıştıran bir görünüşle geleceği de söyleniyor.

iPhone 14'te yapılacak en önemli değişikliklerden biri, ekran çentiğinin 11-12-13 serisinden koparak farklı bir tasarıma geçiş yapması. Apple, yüksek olasılıkla iPhone 14 serisinde hap şeklinde oyuk tasarımını benimseyen ekranlarla gelecek. Ancak detayların şirket tarafından onaylanmadığını, sızıntıdan ibaret olduğunu da belirtmekte fayda var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...