Tgrt Haber
03 Aralık 2021 13:32

Matrix Resurrections’ı izleyenler sistem hatası verecek: Trinity'nin çok farklı bir rolü var

Bilim kurgu evrenini farklı bir boyuta taşıyan Matrix serisinin 4. filmi olan The Matrix Resurrections (Matrix 4) 22 Aralık’ta vizyona girecek. Warner Bros, filmin yeni tanıtımını geçtiğimiz günlerde yayınladı. Film, hayranlarında Deja Vu etkisine neden olacak ama şunu unutmamak gerek ‘Deja Vu’ aslında bir sistem hatası.

Matrix Resurrections’ı izleyenler sistem hatası verecek: Trinity'nin çok farklı bir rolü var
Matrix Resurrections,The Matrix,Fragman,Keanu Reeves,Matrix 4

Sinema tarihinin başyapıtı olarak görebileceğimiz Matrix serisinin 4. Filmi olan The Matrix Resurrections 22 Aralık’ta vizyona girecek. Matrix Resurrections bir devam filmi olarak gözükse de karakterler ve evrenin geçmiş filmlere göre daha genç ve daha canlı olması Matrix hayranlarının dikkatinden kaçmadı. 

The Matrix Resurrections'ın yeni tanıtımı yayınlandı. Warner Bros'un yayınladığı yeni tanıtımın adı 'Déjà Vu', yani daha önce yaşamış hissi. Tanıtım filmi, Carrie-Anne Moss'un canlandırdığı Trinity’nin sesinden “Déjà Vu Matrix’te genellikle bir arızadır. Bir şeyi değiştirdiklerinde olur" sözleriyle açılıyor. Bu sözler 1999 yapımı orijinal filmde geçiyordu.

THE MATRİX RESURRECTİONS FİLMİNİN HEYACANLANDIRAN İLK FRAGMANI:

Resurrections’ta Bugs adlı karakteri oynayacak Henwick, yaşadığı heyecanın tahmin ettiğinden daha fazla olduğunu belirtti. Henwick, oyuncuları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss'la çalışmaktan memnun olduğunu ve filmi izlemek için sabırsızlandığını dile getirdi. 

“TRİNİTY’NİN ÇOK FARKLI BİR ROLÜ VAR”

Henwick, Trinity’yi canlandıran Carrie-Anne Moss hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Henwick, “Carrie-Anne'in bu filmde gerçekten ilginç bir rolü var ve bence birçok kişi onun ortaya koyduğu performanstan memnun olacak. Gerçekten bunu görmek için heyecanlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Matrix hayranları sevilen karakterlerin kaldıkları yerden nasıl devam edeceğini merakla bekliyor. Matrix Resurrection'ın fragmanında Reeves'ın oynadığı Thomas Anderson, yaşadığı dünyanın simülasyon olduğu gerçeğini unutmuş gibi görünüyordu.

THE MATRİX RESURRECTİONS - DEJA VU tanıtım fragmanı:

RESURRECTİONS ÖNCE THE ANİMATRİX

Serinin yeni filmi The Matrix Resurrections yaklaşırken izlenmesi gereken zorunlu bir seçenek karşımıza çıkıyor. ‘Zorunlu’ çünkü 2003 yapımı The Animatrix animasyonunu izledikten sonra seriye bakış açınızı değiştirecek ve bütün seriyi tekrardan izleme gereğinde bulunacaksınız.

Dokuz farklı bölümden oluşan The Animatrix, Matrix evrenini oluşturan, ona ilham veren, ondan türetilen ve Matrix evrenini genişleten hikayelerden oluşur. Hikayelerin en sade ve keskin hatlı tanımı şudur ; "Yaşamam için bana sunulan sahte evrenin farkındayım, benliğim hiçbir iradenin esiri olmayı kabul edemez, mutlaka gerçekliğe kavuşup bilincimi özgürleştirmeliyim”

İşte The Animatrix'in fragmanı:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...