Tgrt Haber
18 Ocak 2014 13:27

Merakla Beklenen Nokıa Lumia Black tanıtıldı

Merakla beklenen Nokia Lumia Black tanıtımı yapıldı... Microsoft’un geliştirdiği Windows Phone 8'e özel GDR3 güncellemesini esas alan ama Nokia’nın hazırladığı bazı uygulamalar da var.

Merakla Beklenen Nokıa Lumia Black tanıtıldı
Nokıa Lumia Black tanıtıldı, Nokıa Lumia Black, tanıtımı yapıldı, işte yeni nokıa lumia black,

Merakla beklenen Nokia Lumia Black tanıtımı yapıldı... Microsoft’un geliştirdiği Windows Phone 8'e özel GDR3 güncellemesini esas alan ama Nokia’nın hazırladığı bazı uygulamalar da var. Nokia kullanıcıları adına Black ciddi bir güncelleme çünkü içinde bir çok yenilik yer alıyor. İkinci Nesil Glance Screen yeniliği uzun zamandır beklenmiyordu. Artık Whatsapp ve Facebook gibi bildiriler de telefon kilidini açmadan alınabiliyor. vezirhaber.com Nokia Camera yenilikleri daha önce sergilenmişti. Tüm ayrı fotoğraf uygulamaları tek bir alanda toplanıyor. Yeni sürümün özelliklerinden biriside, çekilmiş fotoğraflardaki odaklama noktası sonradan değiştirilebiliyor! Fakat cihazınız buna destek vermeli. App Folders ise sevilen uygulamaları klasörler içinde başlat menüsüne ekleme şansı veriyor. Nokia Storyteller uygulaması güncelleniyor, Nokia Beamer aktarımı destekleniyor, Bluetooth LE kullanan çevre birimleri eşleşme yapabiliyor.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...