Tgrt Haber
24 Şubat 2022 12:34 - Güncelleme : 24 Şubat 2022 12:49

Microsoft'un Windows 11 için getireceği yeni özellikler sızdırıldı

Microsoft, Insider sürümlerinde yeni özellikleri test ediyor. Şirketin Windows 11 için getireceği özellikler, Windows 11 build 22557 güncellemesiyle ortaya çıktı.

Microsoft'un Windows 11 için getireceği yeni özellikler sızdırıldı

Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 11'i sıklıkla güncellemeye devam ediyor. Özellikle geliştirici sürümünde yeni işlevleri de test eden üreticinin, kullanıcılara ne gibi özellikler sunacağı geliştirici sürümlerinde ortaya çıktı.

Yeni özellikleri ilk olarak geliştirici sürümlerinde test eden Microsoft, son beta sürümüne gelecek özelliklerden birkaçını ekledi. 

YENİ ÖZELLİKLER YOLDA

Dev Chanell için sunulan yeni bir güncelleme, Windows 11'e gelecek özellikleri gözler önüne serdi. Yapı numarası build 22557 yapı numaralı Windows 11 güncellemesini yükleyen kullanıcılar, görev çubuğundan erişilen dil değiştirme paneline çeşitli giriş seçeneği eklendiğini fark ettiler. Buna emoji ve pano panelinin dahil olduğunu da belirtmekte fayda var. 

Microsoft'un Windows 11 için getireceği yeni özellikler sızdırıldı

Şu anda Microsoft'un test ettiği yeni işlevler, ilerleyen dönemde tüm kullanıcılara sunulacaktır. Ancak geliştirici sürümlerden birine sahipheseniz, 22557  yapı numaralı güncellemeyi indirerek özelliklerden erkenden faydalanabilirsiniz. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...