Tgrt Haber
12 Ocak 2022 16:20

MIUI 13 kararlı sürüm, bir Xiaomi model için daha yayınlandı

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürdüğü MIUI 13 arayüzünü cihazlarına dağıtmaya başladı. Çin'de onlarca modeline kararlı sürüm ulaştıran firma, kısa süre önce Xiaomi 10S modeli içinde bu güncellemeyi yayınladı.

MIUI 13 kararlı sürüm, bir Xiaomi model için daha yayınlandı
MIUI 13,MIUI 13 Stable,MIUI 13 kararlı güncelleme

Akıllı telefon pazarında liderliğe oynayan Xiaomi, güncellemeler konusunda oldukça iyi bir yol izliyor. Çinli üretici, geçtiğimiz haftalarda kullanıcıların merakla beklediği MIUI 13 arayüzünü piyasaya sürdü.

MIUI 13, sistem genelinde oldukça önemli iyileştirmelere sahip. Xiaomi, bu güncellemeyle hem yeni özellikleri getirirken, ayrıca performans ve pil tüketimini de optimize etti. Şimdi ise MIUI 13 kararlı sürüm, beta sürecini tamamlayan modellere ulaşmaya başladı. 

XIAOMİ 10S, MIUI 13 GÜNCELLEMESİNİ ALDI

Son günlerde Xiaomi, MIUI 13'ün kararlı sürümlerine yoğunlaştı. Çinli firma, ülkesinde onlarca model için MIUI 13'ün kararlı sürümünü yayınlarken, bugün gruba bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan Xiaomi 10S, Çin'de MIUI 13 kararlı güncellemesini aldı.

MIUI 13 kararlı sürüm, bir Xiaomi model için daha yayınlandı

Ortalama 4.5 GB boyutundaki güncelleme, MIUI 13'ün tüm yeniliklerini Xiaomi 10S'e getiriyor. Güncellemeyle birlikte kullanıcılar yeni widget'ları deneyimleyebilirken, aynı zamanda daha akıcı bir sisteme de sahip olacaklar. MIUI 13'ün Çin dışına çıkması ve Avrupa'daki kullanıcılara ulaşması ise biraz zaman alacaktır. Bu süre, iki haftadan bir aya kadar değişiklik gösterebilir. 

Telefonun teknik özelliklerine değinecek olursak Xiaomi 10S, geçtiğimiz yıl Snapdragon 870 yonga setiyle birlikte piyasaya çıktı. Orta-üst seviye işlemcisiyle dikkatleri üzerine çeken telefon, ön tarafında ise 6.67 inç boyutunda AMOLED ekran ile geldi. Bu ekran hem 120Hz yenileme hızını, hem de 180Hz örnekleme hızını destekliyor ve genel kullanımda deneyimi iyileştiriyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...