Tgrt Haber
05 Kasım 2021 19:13

Netflix Games oyunlarını tüm dünyada erişime açtı

Netflix günler öncesinde duyurduğu yeni girişimi olan Netflix Games, 5 farklı oyunla birlikte tüm dünyada erişime açıldı.

Netflix Games oyunlarını tüm dünyada erişime açtı
Netflix Games,Netflix Games oyunu,,Netflix Games oyunları neler,,Netflix Games nedir,,Netflix Games oyun,

Online dizi ve film izleme platformu olan Netflix, oyun dünyasına giriş yaptı. Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile ilk oyunlarını duyuran Netflix, Türkiye ve daha birçok ülkede resmi olarak erişime açıldı.

ÖNCE ANDROID CİHAZLARDA AÇILDI

Yapılan açıklamaya göre Netflix üyelerinin erişebileceği Netflix Games’te (Netflix Oyunlar) reklamlar, ekstra ücretler veya uygulama içi satın alımlar olmayacak ve Android cihazlardan erişilebilecek.

Netflix Games oyunlarını tüm dünyada erişime açtı

NETFLIX’İN OYUNLARI HANGİLERİ?

Bugünden itibaren Android bir telefona ve Netflix üyeliğine sahip olan herkes erişime açılan ilk 5 oyunu Netflix üzerinden oynayabilir. Erişime açılan ilk Netflix oyunları şöyle:

Stranger Things 1984

Stranger Things 3: The Game

Shooting Hoops

Card Blast

Teeter Up

YENİ OYUNLAR DA GELECEK
Netflix şu an erişime açık 5 oyun dışında ilerde bu deneyimi geliştireceklerini ve yeni oyunlar ekleyeceklerini de açıkladı. 

NETFLIX’TE NASIL OYUN OYNANACAK?

Netflix Games’e ulaşmak için Netflix hesabında oturum açıp, profile giriş yapıldığında:
*Android cep telefonu kullanan üyeler, indirecekleri oyunları seçebilecekleri ayrı bir oyun satırı ve sekmesi görecek.
*Android tablet kullanan üyeler ise ayrı bir oyun satırı görecek veya indirip oynayacakları oyunları Kategoriler menüsünden seçebilecek.
Oyunların varsayılan dili, otomatik olarak kullanıcıların Netflix profilinde belirttiği tercihe uygun olacak. Tercih edilen dil henüz mevcut değilse oyunların varsayılan dili İngilizce olacak.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...