Tgrt Haber
24 Haziran 2022 12:30 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 12:35

Olanlara kendisi bile inanamadı: Tam 10 ay sonra geri buldu!

İngiltere'de aylar öncesinde iPhone model cep telefonu nehire düşüren bir adam, hiç beklenmedik anda telefonuna geri kavuştu. Peki iPhone nasıl bu kadar süre dayandı?

Olanlara kendisi bile inanamadı: Tam 10 ay sonra geri buldu!
teknoloji,iphone

Teknoloji dünyasında, bazen inanılmayacak olaylara tanıklık edebiliyoruz. Zaman zaman telefonların aniden patlamalarını, ya da bazen ise suyun derinliklerinden çıkarılmasına rağmen çalışabildiklerini şahit olabiliyoruz. İşte bu örneklere yakın zamanda bir yenisi daha eklendi.

İngiltere'de yaşayan bir adam, kano ile gezi yaptığı sırasında iPhone model cep telefonunu nehire düşürdü. Daha sonra telefonunu kaybeden adam, onu geri bulamadı. Ancak aylar sonra kendisinin bile inanamayacağı bir olay gerçekleşti. 10 ay nehirin dibinde kalan telefon, sürpriz şekilde geri getirildi.

10 AY NEHİRDE KALDI

BBC'nin haberine göre Owain Davies adlı vatandaş, İngiltere'nin Conderford yakınlarındaki Wye Nehri'nde kano ile geziyordu. Bekarlığa veda partisini kutlamak için gezinti yapan vatandaş, bu esnada iPhone model akıllı telefonunu nehire düşürdü. Ancak içerisinde tüm bilgilerinin bulunduğu iPhone'u ne yazık ki geri bulamadı.

Olanlara kendisi bile inanamadı: Tam 10 ay sonra geri buldu!

Neyse ki onu bekleyen sürpriz 10 ay sonra geldi. Nehirde iPhone'u kaybolan adam, aylar sonra telefonuna geri kavuştu. BBC'ye göre Miguel Pacheco isimli bir vatandaş, nehirde gezdiği sırada Davies isimli adamın telefonunu buldu. Cihazı alıp eve götüren Pacheco, ele alamayacak hale gelen cihazı kuruttu ve bir Facebook sayfasından kayıp telefonu bulduğunu bildiren ilan yayınlattı.

Pacheco'nun yayınlattığı ilana kısa süre içerisinde cevap geldi. İlan fotoğraflarında 10 ay önce telefonu kaybeden Davies'in nişanlısı ile fotoğrafı yer alıyordu. Daha sonra bu ilanı Davies'in nişanlısı fark etti ve hemen sayfaya ulaştı. Sonuç olarak Davies, içerisinde yüzlerce anısı ve bilgilerinin yer aldığı telefonuna kavuştu. Elbette iPhone'un bu kadar uzun süre nehirde kalıp, sapa sağlam suyun içerisinden çıkması da ayrı bir olay...

 

Kaynak: BBC
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...