Tgrt Haber

OnePlus Watch 2 tanıtıldı: 100 saat pil ömrü, Wear OS 4, 1.43 inç ekran

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TechRadar
26 Şubat 2024 16:34 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 16:34
OnePlus Watch 2 tanıtıldı: 100 saat pil ömrü, Wear OS 4, 1.43 inç ekran
oneplus watch 2 özellikleri,oneplus watch 2 fiyatı,akıllı saat,mwc 2024

OnePlus, MWC 2024'te OnePlus Watch 2 modelini tanıttı. Akıllı saat, Wear OS 4 ve RTOS yazılımını birlikte çalıştıran içeren çift motor mimarisi sayesinde 100 saatlik devasa pil ömrü sunuyor. İşte OnePlus Watch 2 özellikleri ve fiyatı...

OnePlus, Wear OS 4 çalıştıran ve standart akıllı saat modunda 100 saatlik devasa bir pil ömrüne sahip olan OnePlus Watch 2 modelini MWC 2024'te tanıttı.

ABD'de 299 dolar fiyatı olan OnePlus Watch 2, 326 ppi çözünürlüklü 1,43 inç ekrana ve paslanmaz çelik kasaya sahip. Ve bu kadar uzun pil ömrü sunması, her biri ayrı bir işletim sistemi çalıştıran iki yonga seti içermesi sayesinde mümkün olmakta.

ONEPLUS WATCH 2 ÖZELLİKLERİ

Saat, Qualcomm Snapdragon W5 çipini kullanan 'hibrit' Wear OS 4 arayüzünün yanı sıra BES2700 serisi çip tarafından desteklenen RTOS yazılımını da çalıştırıyor. Saatin temel işlevlerini RTOS yönetiyorken, arayüzde gezinmek için saati açmanız veya üçüncü taraf uygulamaları indirmeniz gerektiğinde Wear OS'a geçiş yapılıyor. OnePlus bu gelişmeyi “çift motor mimarisi” olarak adlandırıyor.

OnePlus Watch 2 tanıtıldı: 100 saat pil ömrü, Wear OS 4, 1.43 inç ekran - 1. Resim

Cihazın çift frekanslı GPS özelliği koşu, bisiklete binme ve diğer açık hava antrenmanlarını takip etme konusunda saatin yüksek doğruluk sunmasını sağlıyor ve olağan kalp atış hızı, stres algılama ve uyku izleme ölçümleri bulunuyor. Uyku işlevi, tıpkı Samsung Galaxy Watch 6'da bulunan uyku profilleri gibi geçmiş uykunuza dayalı rehberlik sunuyor ve horlayıp horlamadığınızı da tespit edebiliyor.

APPLE WATCH'TAN DAHA FAZLA PİL ÖMRÜ

100 saatlik pil ömrü, Wear OS öğesini etkili bir şekilde kapatan ve saatin yalnızca GPS kullanarak hareketi ve egzersizi, mesajları, uykuyu, koşu ve bisiklet egzersiz profillerini izlemesine olanak tanıyan güç tasarrufu modunda daha da uzatılabilmekte.

Bu sayede pil ömrü 12 güne kadar çıkabiliyor ki bu, en iyi Apple Watch olan Apple Watch Ultra 2'den bile sekiz kat daha fazla.

Saat yalnızca tek bir boyutta geliyor, aynı zamanda siyah çelik ve parlak çelik gibi renk seçenekleri de mevcut. Kayış dahil 80 gr ağırlığında olan OnePlus Watch 2, 5ATM su geçirmezlik sunuyor ve 70°C'ye kadar aşırı ısıya ve -40°C'ye kadar aşırı soğuğa dayanıklı olduğu belirtiliyor.

Kaynak: TechRadar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...