Tgrt Haber
22 Şubat 2022 16:58 - Güncelleme : 22 Şubat 2022 17:12

OPPO'nun ilk tableti OPPO Pad canlı olarak sızdırıldı

OPPO'nun önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği OPPO Pad isimli tableti, tasarımını da doğrulayan canlı görüntülerle sızdırıldı. İşte detaylar...

OPPO'nun yeni tableti, Find X5 serisi ile tanıtılabilir.
OPPO'nun yeni tableti, Find X5 serisi ile tanıtılabilir.

Çin menşeili teknoloji devi OPPO, akıllı telefon ve giyilebilir ürünleriyle pazarda geniş bir paya sahip. Ancak OPPO'nun şaşırtıcı bir şekilde tableti bulunmuyordu. Neyse ki Çinli üretici 2022 yılında tablet pazarında da yer alacak ve şık tasarıma sahip tabletiyle rekabet edecek.

OPPO, Find X5 serisi amiral gemilerini birkaç gün sonra tanıtacak. Şirket, söylentilere göre akıllı telefona ek olarak OPPO Pad isimli tabletini de aynı etkinlikte lanse edecek. 

OPPO PAD TANITILMAYA HAZIR

OPPO Pad hakkında onlarca sızıntı ortaya çıktı. Aylardır çeşitli detaylarıyla sızdırılan tablet, tanıtım tarihine yakın bir sürede bu kez de canlı görüntüleriyle gözler önüne serildi.

OPPO'nun ilk tableti OPPO Pad canlı olarak sızdırıldı

Twitter'da ortaya çıkan OPPO Pad, daha önceki sızıntılarındaki gibi tasarıma sahip. OPPO Pencil ile uyumlu tablet, ayrıca manyetik klavye kapağına da sahip. Ekranın ortasında delikli bir tasarımla gelecek OPPO Pad, selfie kamerasını da bu ekranın içerisinde barındıracak. 

Teknik özellikler açısından ise OPPO Pad, öne çıkan raporlara göre işlemci tarafında Snapdragon 870 yonga seti tarafından desteklenecek. 10.95 inç, 120Hz yenileme hızına sahip ekranla donatılacak tablet, IPS LCD panel ile gelecek. Pil tarafında ise Çinli üreticinin ilk tableti, 8.360 mAh kapasiteli bir pil ile gelecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...