Tgrt Haber

Palworld, CS2’nin rekorunu kısa sürede altüst etti

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2024 16:58 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 17:00
Palworld, CS2’nin rekorunu kısa sürede altüst etti
palworld,oyun,steam

Oyun dünyası son günlerde çıkış yapan Palworld ile çalkalanıyor. Steam’de rekor kıran oyun, CS2’yi geçmeyi de başardı.

19 Ocak tarihinde Steam ve Xbox platformlarında satışa çıkan Palworld isimli oyun, kısa sürede ses getirmeyi başardı.

Açık dünya-hayatta kalma oyunu Palworld, Steam’de en zorlu rakiplerini bile geçti. Yaklaşık üç gün önce Steam‘den satışa sunulan oyun, ilk üç gününde 4 milyondan fazla satış yaparak Steam listelerini altüst etti.

PALWORLD’DEN MÜTHİŞ BAŞLANGIÇ

Pocketpair tarafından geliştirilen Palworld, 19 Ocak’ta Steam ve Xbox üzerinden piyasaya sürüldü.

Oyun kısa sürede dijital mağazanın en çok satanlar listesine yükseldi. Eş zamanlı oyuncu sayısı bakımından ise PUBG ve Counter-Strike 2’yi geride bıraktı.

Pocket Pair, hafta sonu yaptığı duyuruda, ilk 24 saatte 2 milyon satışı geçtiğini duyurmuştu. Yeni açıklama ise 72 saat içerisinde bu rakamın ikiye katlandığını gösterdi.

Yüksek satış rakamları, anlık oyuncu sayısında da kendini göstermeyi başardı. SteamDB’ye göre, şu anda 1 milyondan fazla eş zamanlı oyuncuya sahip. Bu, Steam tarihinin şimdiye kadarki en büyük altıncı oyunu olduğunu gösteriyor.

PALWORLD HİKAYESİ NEDİR?

Oyun dünyasında, Pal'ler sadece evcil hayvanlar olarak değil, aynı zamanda işçiler, silahlar, kalkanlar ve hatta yiyecekler olarak da kullanılmaktadır. Bu durum, Pal'lerin sömürülmesine ve kötüye kullanılmasına yol açmaktadır.

Oyuncu, oyun boyunca bu karanlık tarafla yüzleşmeye ve Pal'lerin haklarını korumaya kararlıdır. Oyuncu, Pal'lerin kölelikten kurtarılması için mücadele eder ve Palworld'ün daha adil bir yer olması için çalışır.

Oyun, oyuncunun Palworld'ün geleceğini şekillendirmesine olanak tanır. Oyuncu, Pal'lerin haklarını korumak için savaşmayı veya Pal'leri sömürmek için kullanmayı seçebilir. Oyunun sonu, oyuncunun seçimlerine bağlı olarak değişir.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...