Tgrt Haber

POCO F4 Geekbench platformunda göründü: Redmi K40S'in global varyantı olarak gelebilir

21 Mart 2022 11:59 - Güncelleme : 21 Mart 2022 12:19
POCO F4 Geekbench platformunda göründü: Redmi K40S'in global varyantı olarak gelebilir

Xiaomi'nin akıllı telefon serisine yakında yeni bir model daha eklenecek. Redmi K40S'in global varyantı olduğu iddia edilen POCO F4, Geekbench performans testlerinde önemli özellikleriyle sızdırıldı.

Xiaomi'nin alt markası ya da bağımsız olarak iki şirketi daha bulunuyor. Bunlardan POCO, pek çok modeliyle kullanıcının gönlünü kazanırken, yakında bu aileye yeni bir model daha eklenecek.

Geçtiğimiz haftalarda Redmi K50 serisi piyasaya çıkarken, şimdi ise gözler POCO F4'e çevrildi. Redmi K40s'in global varyantı olarak gelmesi beklenen cihaz, yakın zamanda performans test platformu Geekbench'te göründü.

POCO F4 ÖZELLİKLERİ NETLEŞİYOR

Redmi K40s, Çin'de piyasaya sürüldü ve uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekti. Kod adı 'Munch' model numarası ise 22021211RC olan cihazın global varyantı ortaya çıktı.

Türkiye ve diğer pazarlarda POCO F4 ismi ile satılması beklenen telefon, 22021211RG model numarası ile Geekbench platformunda keşfedildi. Cihazın teknik özellikleri Geekbench'te çok detaylı gösterilmese de, daha önce alınan sertifikalar kafalardaki soru işaretlerini gideriyor.

POCO F4 Geekbench platformunda göründü: Redmi K40S'in global varyantı olarak gelebilir

Buna göre Redmi K40s'in global varyantı POCO F4, ön tarafında 6.67 inçlik, 120 Hz yenileme hızını destekleyen AMOLED ekran ile gelecek. 

Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 870 işlemcisinden alacak cihaz; LPDDR5 RAM, UFS 3.1 depolama gibi önemli donanım özelliklerine de sahip olacak. 

Kameralar açısından  ise POCO F4, arka tarafında 48 Megapiksel ana kamera ile gelecek. Buna 8 Megapiksel Ultra geniş, 2 Megapiksel de makro lens eşlik edecek. 

Ön tarafta 20 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, cihaz ayrıca kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 arayüzü ile çıkacak. Ek olarak POCO F4; yana monte parmak izi sensörü, çift stereo hoparlör, 67W hızlı şarjı destekleyen 4.500 mAh pil ile karşımıza çıkacak.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...