Tgrt Haber
24 Şubat 2022 12:57 - Güncelleme : 24 Şubat 2022 13:15

POCO F4 GT temel özellikleriyle sızdırıldı: Her anlamda iddialı olacak

POCO'nun yeni akıllı telefonu POCO F4 GT, anahtar özellikleriyle sızdırıldı. İddialı işlemciyle donatılacak cihaz, aynı zamanda ekranıyla da deneyimi üst düzeye çıkaracak.

POCO F4 GT temel özellikleriyle sızdırıldı: Her anlamda iddialı olacak

Xiaomi ve alt markaları yeni telefonlarını piyasaya sürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Redmi K50 serisiyle iddialı telefonlarını kullanıcının beğenisine sunan üretici, şimdi ise bu telefonun farklı bir versiyonunu hazırlıyor.

Alınan sertifika ve MIUI arayüzünün kodlarında keşfedilen bilgilere göre yakında POCO F4 GT modeli piyasaya çıkacak. Cihazın hangi özelliklere sahip olacağı, kısa süre önce güvenilir kaynaklar tarafından sızdırıldı.

POCO F4 GT BEKLENEN ÖZELLİKLER

Bilindiği üzere POCO, genelde Redmi'nin cihazlarının yeniden modellenmiş ürünlerini piyasaya sürmesiyle bilinir. Şirket son olarak Redmi K40 Gaming'in yeniden markalanmış modeli olarak POCO F3 GT'yi tanıtmıştı.

Redmi K50 Gaming'in piyasaya çıkmasıyla gözler şimdi de POCO F4 GT'ye çevrildi. Bir süredir çeşitli sertifika sitelerinde görüldüğü öne sürülen cihazın, bugün ise önemli özelliklerinden birkaçı sızdırıldı.

POCO F4 GT temel özellikleriyle sızdırıldı: Her anlamda iddialı olacak

Buna göre POCO F4 GT, sızdırılan özelliklere bakıldığında Redmi K50 Gaming'in yeniden markalanan modeli olacağını bir kez daha doğruladı.

Teknik özellikler açısından POCO F4 GT, ön tarafında 120Hz yenileme hızını destekleyen 6.67 inç AMOLED ekran ile gelecek. Öte yandan cihaz, gücünü Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alacak ev LPDDR5 RAM'e de sahip olacak.

Kamera tarafında ise POCO F4 GT'nin arkasında; 64 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel makro lensten oluşan üçlü kamera kurulumuna yer verilecek. Selfi kamera çözünürlüğü ise 20 Megapiksel olacak.

Pil ömrü açısından da F4 GT çok iddialı gelecek. 120W hızlı şarjı destekleyecek cihaz, 4.700 mAh pil ile donatılacak. Bellek tarafında ise telefonun; 8 GB RAM+128 GB depolama ve 12 GB RAM+256 GB depolamaya sahip olacağı öne sürülüyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...