Tgrt Haber

Redmi Note 11S hakkında yeni detay: Fiyatıyla sevindirecek

13 Ocak 2022 14:08
Redmi Note 11S hakkında yeni detay: Fiyatıyla sevindirecek
Redmi Note 11S

Ülkemizde de faaliyetlerine devam eden Redmi, yakında yepyeni bir telefonuyla kullanıcı karşısına çıkacak. Son olarak Redmi Note 11'i tanıtan firma, önümüzdeki haftalarda ise Redmi Note 11S'i piyasaya sürecek.

Uygun fiyatlı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Redmi, yeni Note 11S modeli için kolları sıvadı. Kısa süre önce Xiaomi 11i HyperCharge piyasaya çıktı. 120W hızlı şarjı destekleyen bu telefon, ortalama 15 dakikada telefonu tam şarj ediyor. 

Xiaomi 11i HyperCharge’in ardından gözler bu kez de Redmi Note 11S modeline çevrildi. Uygun fiyatıyla iddialı özellikler sunması beklenen cihaz, Xiaomi Hindistan başkanı Kuımar Jain tarafından Twitter üzerinden duyuruldu. Hindistan’da lansmanı gerçekleşmesi beklenen telefon hakkında bugün yeni detaylar ortaya çıktı.

REDMİ NOTE 11S’İN ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

Kısa süre önce Xiaomi yetkilileri, Redmi Note 11S’e ait yeni bir poster paylaştı. Posterde telefonun çok fazla ayrıntısına değinilmedi. Ancak cihazın Redmi Note 11’e benzer bir kamera dizilimine sahip olacağı da gözlerden kaçmadı.

Redmi Note 11S hakkında yeni detay: Fiyatıyla sevindirecek

Öne çıkan son bilgilere göre uygun fiyatlı olması beklenen Redmi Note 11S, 90Hz yenileme hızını destekleyen bir ekranla donatılacak. Ekranın yanı sıra cihaz, arka tarafında; 108 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş açılı ve makro lens ile birlikte üçlü kamera kurulumuyla gelecek. Ayrıca cihazın ön tarafında da 13 Megapiksel selfie kameranın yer alması bekleniyor.

Redmi Note 11S modelinde kullanılacak olan 108 Megapiksel sensör, Redmi 40 Pro+ amiral gemisindeki sensörün aynısı olacak. 1/1.52 inç dış tabana sahip bu sensör, oldukça iyi görüntüler sağlayacak. 

Redmi Note 11’i kıyasla biraz daha zengin özelliklerle gelmesi beklenen Note 11S, fiyat konusunda da kullanıcıları üzmeyecek. Güvenilir kaynaklara göre bu telefon, 160 Dolar bandında bir fiyat etiketine sahip olacak. Ancak bu fiyata vergilerin ekleneceğini de unutmamakta fayda var.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...