Tgrt Haber
24 Ocak 2022 12:24

Redmi Note 11S tanıtım tarihi açıklandı: Uygun fiyatlı cihaz yakında geliyor

Xiaomi'nin bir süredir üzerine çalıştığı Redmi Note 11S modeli, bugün şirket tarafından tanıtım tarihiyle açıklandı. Türkiye'de de satılması yüksek ihtimal olan cihaz, Şubat ayında piyasaya sürülecek.

Redmi Note 11S tanıtım tarihi açıklandı: Uygun fiyatlı cihaz yakında geliyor
Redmi Note 11S,Redmi Note 11S tanıtım tarihi

Xiaomi'nin yeni telefonlarıyla ilgili haberler durmaksızın gelmeye devam ediyor. Çinli üretici için dopdolu bir yıl olması beklenen 2022'de, her kullanıcıya hitap eden yeni modeller tanıtılacak.

Halihazırda MIX Fold 2'nin üzerine çalışan Xiaomi, diğer yandan bütçe dostu modelleri içinde hazırlığını sürdürüyor. Şirketin yakın zamanda Redmi Note 11S'i piyasaya sürmeye hazırlandığına dair haberler vardı. Şirket, bu haberleri paylaştığı görüntüler ile doğrulurken bugün ise cihazın tanıtım tarihini açıkladı.

REDMI NOTE 11S, 9 ŞUBATTA GELİYOR

Bugün erken saatlerde Xiaomi, yeni Redmi Note 11S modelinin çıkış tarihini açıkladı. Uygun fiyatıyla kullanıcılara hitap etmesi beklenen cihazi, 9 Şubat tarihinde Hindistan'da duyurulacak.

Redmi Note 11S tanıtım tarihi açıklandı: Uygun fiyatlı cihaz yakında geliyor

Öte yandan Xiaomi, önümüzdeki günlerde telefonun bazı özelliklerini göstermek için Mi.com'a özel bir teaser sayfası oluşturdu. Söz konusu cihazın ön plana çıkan özellikleri, bu sayfadan paylaşılacak.

Bugün paylaşılan teaser'a göre Redmi Note 11S, düz bir çerçeve, dört sensörlü diktörtgen kamera modülü ve bunun yanında LED flaşa sahip olacak. Buna ek olarak cihaz, 90Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekranla gelecek.

Öne çıkan diğer bilgilere göre Redmi Note 11S, işlemci tarafında gücünü MediaTek'in Dimensity yonga seti tarafından güç alacak. Ancak bu işlemcinin hangisi olduğu henüz netleşmedi. 

Diğer yandan cihaz, kamera tarafında da iddialı olacak. Sızan bilgilere göre Redmi Note 11S'in arkasında; 108 Megapiksel ana, 8 Megapiksel geniş açı, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel de derinlik sensörü bulunacak. Cihazın ön tarafında ise 13 Megapiksel selfie kamerasına yer verilecek. Ayrıca Redmi Note 11S; 6/64, 6/128 ve 8/128 GB bellek seçenekleriyle satışa sunulacaj. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...