Tgrt Haber

Reels videolarında müzik devri! Yeni özellik yayınlandı

03 Kasım 2023 12:36 - Güncelleme : 04 Kasım 2023 00:40
Reels videolarında müzik devri! Yeni özellik yayınlandı
reels müzik ekleme,instagram

Instagram kullanıcıların paylaşımlarını daha ilgi çekici hale getirecek yeni bir özelliği duyurdu. Artık Reels videolarına tıpkı hikayelerde olduğu gibi müzik eklenebilecek.

Sosyal medya devi Instagram, Reels özelliği üzerindeki çalışmalarına devam ediyor. Bugün yapılan duyuru ile artık Instagram kullanıcıları, Reels videolarına şarkı sözleri ekleyebilecekler.

Instagram Başkanı Adam Mosseri ve Meta CEO'su Mark Zuckerberg, bu yeni özelliği Instagram'ın IG Güncellemeleri ve Meta kanalları üzerinden duyurdu.

Mosseri, yaptığı açıklamada "İnsanların Reels'larına manuel olarak şarkı sözü eklediğini gördük. Umarım bu özellik, müzik kullanarak kendinizi daha kolay ifade etmenizi sağlar. Üretkenliğinizi artıracak yenilikler üzerinde de çalışıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin." şeklinde konuştu.

INSTAGRAM REELS MÜZİK NASIL EKLENİR?

PhoneArena sitesinde yer alan bilgiye göre, Reels videolarına müzik ekleme adımları hikayeler ile aynı.

- Instagram uygulamasını açın: Cihazınızda Instagram uygulamasını açın ve ana akışınızda veya profilinizde "Reels" sekmesine geçin.
- Yeni Reels videosu oluşturun: Reels oluşturmak için "+" simgesine dokunun ve ardından "Reels" seçeneğini seçin.
- Müzik butonuna tıklayın: Video oluşturma ekranında, eklemek istediğiniz müzik parçasını seçmek için ekranın üst kısmında bulunan "Müzik" butonuna dokunun.

Reels videolarında müzik devri! Yeni özellik yayınlandı

- Müzik arayın: "Müzik" bölümünde arama çubuğunu kullanarak istediğiniz şarkıyı bulabilir veya kategoriye göre müzikleri göz atabilirsiniz.
- Şarkıyı seçin: Beğendiğiniz bir şarkıyı bulduğunuzda, üzerine dokunun ve "Seç" veya "Ekle" butonuna tıklayarak Reels videosuna o müziği ekleyin.
- Şarkı sözleri ekleyin: Eğer şarkının sözlerini de videonuza eklemek istiyorsanız, müzik seçimi yapıldıktan sonra ekranda sola kaydırmanız yeterli.

Kaynak: Digit.in
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...