Tgrt Haber
20 Nisan 2022 21:56 - Güncelleme : 20 Nisan 2022 21:59

Samsung, Galaxy S9 için sürpriz bir güncelleme yayınladı

Bu ayın başında Galaxy S9 serisi için güncelleme desteğini sonlandırdığını açıklayan Samsung, cihazlar için sürpriz bir güncelleme yayınladı.

Samsung, Galaxy S9 için sürpriz bir güncelleme yayınladı

Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung, güncelleme konusunda eski modelleri için sürprizlere devam ediyor. Firma, bu ayın başında Galaxy S9 serisi için yazılım güncelleme desteğinin sona erdiğini açıklamıştı.

Ancak Güney Koreli üretici GalaxyS9 ve S9 Plus için sürpriz bir güncelleme yayınladı. Bu bağlamda desteği sona eren cihazlar, Mart 2022 güvenlik güncellemesini de aldı.

SON GÜNCELLEME OLABİLİR

Samsung'un Galaxy S9 ailesi için sunduğu Mart 2022 güvenlik güncellemesi, söz konusu cihazlar için son güncelleme olabilir. Çünkü cihazların güncelleme desteği bu ay sona ermişti. Ancak kısa süre önce yayınlanan Mart 2022 güncellemesiyle cihazlar bu sürümde kalabilir.

Samsung, Galaxy S9 için sürpriz bir güncelleme yayınladı

Güncellemelere gelecek olursak yeni sürüm, Galaxy S9 için QP1A.190711.020.G960USQU9FVB2, S9 Plus içinde QP1A.190711.020.G965USQU9FVB2 yapı numarasıyla geliyor.

Her ne kadar cihazların desteği kesilmiş olsa da Samsung, sürprizlere her zaman açık. Firma bundan önce de yine desteği kesilmiş modellere birkaç kez güncelleme yayınlamıştı. Hatta yakın zamanlı bir örnek verirsek desteği sona eren Galaxy Note 9'da, yine yakın zamanda sürpriz bir güncelleme aldı. 

Ancak desteği sona eren modeller için sunulan güncellemeler yeni özellik getirmiyor. Samsung, bu güncellemeleri güvenlik önlemi için yayınlıyor ve kullanıcısına ne kadar sadık olduğunu da bir kez daha gösteriyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...